Vaste & tijdelijke locaties

Mar 29, 2024, 9:16
VAN GOGH - The Immersive Experience komt naar Brussel

VAN GOGH - The Immersive Experience komt naar Brussel

17 september 2018

Hebt u er ooit al van gedroomd binnen te stappen in een schilderij? Om compleet op te gaan in het werk, zodat de realiteit van de wereld om je heen vervaagt in de nieuwe wereld die de artiest creëerde? Dat is binnenkort mogelijk! Je zult deze unieke ervaring kunnen meemaken in de Beurs van Brussel, vanaf 10 oktober 2018, tijdens Van Gogh – the Immersive Experience.

Dank zij de meest recente virtuele projectietechnologie zult u ondergedompeld worden in het spectaculaire universum zonder weerga van Vincent Van Gogh. U volgt een parcours dat u het leven van de artiest op een nieuwe manier laat ontdekken: zijn tijd in het klooster en in Arles, de geheimen uit de brieven die hij schreef aan zijn broer en nog veel meer. U maakt een groots klank- en lichtspektakel mee, dat u op sleeptouw neemt aan de hand van de wereldbekende en vertrouwde beelden van Vincent Van Gogh. Dit laat geen mens onberoerd.

Van Gogh - The Immersive Experience is een digitale 360 graden beleving in het universum van één van de grootste genieën van de vorige eeuw. Een expo die u niet mag missen!

Na de wereldpremière in 2017 in de kerk San Giovanni Maggiore in Napels komt de expo nu naar de Beurs van Brussel.

Van Gogh – The immersive Experience
Beurs van Brussel

10 oktober 2018 – 6 januari 2019

  • Elke dag open van 10 tot 18 uur. Laatste toegang om 17 uur.
  • Gesloten op dinsdag.
  • Tickets zijn vanaf nu te koop via www.expovangogh.be, ticketmaster.be en bij Fnac.

Copyright foto's: Chadi Abou Sariya

www.mbpresents.be

 

Meer van MB Presents :

MB Presents