Vaste & tijdelijke locaties

Apr 19, 2024, 15:24
Antwerp in the Sky

Antwerp in the Sky

18 september 2018

Voor de tweede editie van Antwerp in the Sky zetten de organisatoren van Dinner in the Sky vier Antwerpse sterrenchefs achter het fornuis, recht tegenover het Justitiepaleis, dat precies 20 jaar geleden ontworpen werd door Wirtz International Landscape Architects.

Dinner in the Sky is het meest surrealistische gastronomische event van de planeet en wordt georganiseerd in ruim zestig landen, waaronder onlangs ook in de Filipijnen, Panama en Thailand.

In Antwerpen staan vier bekende lokale sterrenchefs in de keuken: Bart De Pooter van De Pastorale**, Viki Geunes van ‘t Zilte**, Wout Bru van La Bru'sserie en Olivier de Vinck van Kommilfoo*.

Elke dag bereiden ze voor hun 22 gasten een gastronomisch vijfgangenmenu met wijn en Champagne Laurent-Perrier, tijdens 1 lunch (12u30) en 2 diners (19u en 21u00).

Bart De Pooter en Viki Geunes vertellen waarom het zo’n unieke ervaring is:

Bart De Pooter – De Pastorale**

"Je moet het minstens één keer in je leven gedaan hebben! Het is een gezellig en verrassend moment onder vrienden of met z’n tweetjes. Dinner in the Sky is een onvergetelijke ervaring, met een bekende chef die helemaal en exclusief tot je dienst staat."

Viki Geunes – ‘t Zilte**

"Grensverleggend : The sky is the limit, maar Dinner in the Sky verlegt die grens. Met sensaties voor al je zintuigen. Het is een buitengewone ervaring rond de chef en zijn keuken, in een exclusieve en kosmopolitische sfeer."

Dit unieke event gaat door van 25 tot 30 september 2018.

Info en reservaties: www.dinnerinthesky.be