Vaste & tijdelijke locaties

Apr 26, 2024, 5:15
Innovatie ‘onderweg’ bij de Wild Gallery

Innovatie ‘onderweg’ bij de Wild Gallery

11 september 2015

Informatie geven, ideeën uitwisselen en 'innovatie' waren de sleutelbegrippen van een succesvol evenement dat door de FBAA (Federatie van de Belgische autobus- en autocarondernemers) werd georganiseerd in de Wild Gallery. Informatie geven was het belangrijkste doel van dit jaarlijkse evenement dat elke keer opnieuw op een andere locatie plaatsvindt.

Tijdens de presentaties hebben diverse sprekers het woord genomen over specifieke onderwerpen die de wereld van de bussen en touringcars aanbelangen, zodat de aanwezigen op de hoogte konden blijven van de evoluties 'op de weg'.

Het tweede gedeelte van de avond stond helemaal in het teken van de uitwisseling van ideeën en contacten, nog een reden waarom zoveel volk op dit evenement aanwezig was. De Wild Gallery is daar de ideale plek voor met voldoende ruimte om een walking dinner, gekoppeld aan een netwerksessie, te organiseren.

Het thema 'Innovatie' ten slotte was de ganse avond door aanwezig. Niet alleen het symposium weekte heel wat innovatieve ideeën los, ook de enscenering was eerder ongewoon, aangezien de FBAA had besloten om de deelnemers binnen te laten komen via de losplaats, een enorme garage waar bovendien twee bussen van de nieuwe generatie stonden opgesteld.

Wild Gallery
Gerijstraat 11
1190 Brussel
info@wildgallery.be
Tel : +32 2 344 41 55
Fax : +32 2 344 41 55
www.wildgallery.be

FBAA
Metrologielaan 8
1130 Brussel
info@fbaa.be
Tel : 02/245.90.53
Fax : 02/245.91.29
www.fbaa.be