Vaste & tijdelijke locaties

Dec 16, 2018, 20:32
Neptunus is op zoek naar een gedreven (M/V) Salesmanager België

Neptunus is op zoek naar een gedreven (M/V) Salesmanager België

08 maart 2018

Neptunus is internationaal specialist in demontabel bouwen. Zo bouwt Neptunus tenten en tijdelijke accommodaties voor topevenementen, maar ook demontabele gebouwen voor onder andere supermarkten, sporthallen en distributiecentra. Eigenlijk overal waar tijdelijk ruimte nodig is. Op heden is Neptunus op zoek naar een fulltime Salesmanager België.

FUNCTIE
Locatie: Zonhoven

● Verhuur van tijdelijke accommodaties ● Actieve acquisitie ● Onderhouden en uitbreiden netwerk ● Projectmanagement van A tot Z ●

Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en verder uitbouwen van onze bedrijfsactiviteiten in heel België. De kerntaak is het verhuren van tijdelijke accommodaties in de evenementen- en semipermanente markt en bijbehorende materialen, inclusief eventueel inhuurmateriaal. Je voert een actief acquisitiebeleid waarbij je zowel nieuwe klanten werft alsmede je netwerk onderhoudt en uitbouwt. Het bezoeken van klanten en het onderhouden van persoonlijk contact is hierbij essentieel. Je werkzaamheden bestaan uit het volledig zelfstandig afhandelen van een project van prospectie, advisering, locatiebezoek, offerte, planning, nagaan kredietwaardigheid, opdrachtbevestiging, projectbegeleiding tot en met de oplevering. In het belang van een goede projectoplevering ben je aanwezig op locatie.

PROFIEL

● Commerciële duizendpoot ● Strategisch ● Superdrive ● Commerciële Bachelor-opleiding ● Ervaring in eventindustrie en/of bouw ● Initiatiefrijk ● Flexibel inzetbaar ● Meertalig ●

Je hebt sterke commerciële skills en een (commercieel) Bachelor diploma op zak. Daarnaast heb je (bij voorkeur) ervaring in de eventsector en/of de (semipermanente) bouw. Je bent gedreven, initiatiefrijk, gewend om met targets te werken en flexibel inzetbaar (geen 9-5 mentaliteit). Uiteraard beschik je over goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse, Franse en Engelse taal.

Wij bieden u

Een zeer uitdagende, commerciële functie met ruimte voor eigen initiatief. Een functie in een collegiale, resultaatgerichte en commerciële werkomgeving met korte en duidelijke communicatielijnen. Uiteraard met een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak.

Interesse?

Stuur uw motivatie en CV naar mevrouw Rosalie Verhofstad van afdeling HR.
E: r.verhofstad@neptunus.eu

T: +31 (0)77 462 24 44

www.neptunus.eu

Meer van Neptunus :

Neptunus