Vaste & tijdelijke locaties

Sep 21, 2020, 2:13
Neptunus bouwt optimaal geïsoleerde VIP-hospitality faciliteit voor Spengler Cup
© Keystone – Melanie Duchene

Neptunus bouwt optimaal geïsoleerde VIP-hospitality faciliteit voor Spengler Cup

16 januari 2020

In het koude Davos (Zwitserland) vindt ieder jaar de Spengler Cup plaats, het oudste ijshockeytoernooi ter wereld. Ook de afgelopen editie koos het toernooi weer voor de optimaal geïsoleerde Evolution accommodatie van Neptunus voor ontvangst van de VIP-gasten. Al vele jaren bouwt de specialist in demontabel bouwen de Eisdome, met twee verdiepingen en van alle gemakken voorzien is.

De Eisdome was volledig op maat ingericht voor een professioneel ontvangst. Op de begane grond bevond zich een bar- en loungegedeelte. De tweede verdieping van de accommodatie was volledig ingericht als hoogwaardig restaurant met verbazingwekkende ambiance. De wanden van de Eisdome bestonden uit extra grote raampartijen, zodat de gasten tijdens het eten van een prachtig uitzicht over de Alpen konden genieten.

Jacqueline Kühne, hoofd van Project Spengler Cup Davos: “Neptunus is erin geslaagd hoogwaardige accommodaties te leveren die de kwaliteit van dit prestigieuze evenement weerspiegelt. Bezoekers werden verrast door de grootte en het uiterlijk van de hospitality-faciliteiten.”

De Evolution van Neptunus beschikt over uitstekende isolatiewaarden. Hierdoor is deze accommodatie zeer geschikt voor evenementen in wintersportgebieden. Het ingenieuze bouwsysteem heeft een snelle opbouwtijd en kan volledig naar wens worden ingericht. Hierdoor is de Evolution nauwelijks te onderscheiden van vaste gebouwen en zeer geschikt voor hoogwaardige evenementen.

Na afloop wordt het hospitality-paviljoen omgebouwd en ook ingezet voor het World Economic Forum (WEF) eind januari waar veel wereldleiders acte de presénce zullen geven

Foto's: © Keystone – Melanie Duchene

Meer van Neptunus :

Neptunus