Vaste & tijdelijke locaties

Aug 8, 2020, 5:29
Kasteel Calesberg decor voor galadiner in tijdelijk paviljoen Neptunus

Kasteel Calesberg decor voor galadiner in tijdelijk paviljoen Neptunus

16 december 2019

Afgelopen najaar bouwde Neptunus – specialist in tenten voor evenementen – een tijdelijk paviljoen voor een galadiner georganiseerd door event agency Grace K., in samenwerking met content partner MediaMixer. De tuinen van Kasteel Calesberg in Schoten vormde het decor van het galadiner.

Neptunus bouwde een 750m2 grote hal – van het type Alure Globe – met kenmerkend rond dak en zijwandhoogte van bijna 4 meter. Het dak was voorzien van opaque zeilen, de voorkant uitgevoerd met een transparant gevelzeil en extra grote raampartijen. De entree werd aangekleed met een vurenhouten terrasvloer voor een hartelijke ontvangst van alle gasten, ruim 400 in totaal. Naast deze tijdelijke hal plaatste Neptunus ook een Aluhal van 150m2 die dienst deed als vestiaire en keuken. ‘s Avonds werd het pop-up paviljoen uitgelicht voor een sfeervol geheel. De gasten hadden prachtig zicht op het kasteel.

Dorien Leyers van Grace K. vertelt: “Neptunus is een zeer betrouwbare partner met veel ervaring. Dit zorgt ervoor dat ze meedenken en ‘on the spot’ zeer oplossingsgericht kunnen werken, steeds met oog voor het budget. Aangezien elke locatie uniek is, brengt dit voor een tentenbouwer altijd opnieuw de nodige uitdagingen met zich mee. En laat het nu net hier zijn dat Neptunus zijn meerwaarde kon tonen en telkens weer bewijst dat ze meester in hun vak zijn.”

Tom Ambaum, Global Sales Manager Neptunus, vult aan: “Binnen enkele dagen hebben we het tijdelijk paviljoen gebouwd en afgebroken, met extra aandacht en zorg voor de groene omgeving van Kasteel Calesberg. De setting van het galadiner past bij de uitstraling die een 100-jarig jubileum verdient. De samenwerking met en uitvoering door Grace K. is perfect verlopen. Met als resultaat een tevreden klant.”

Foto’s: © Grace K.

Meer van Neptunus :

Neptunus