Vaste & tijdelijke locaties

May 24, 2019, 0:55
Nationale uitreiking van UNIZO KMO Laureaat in de Wild Gallery

Nationale uitreiking van UNIZO KMO Laureaat in de Wild Gallery

10 maart 2017

De UNIZO KMO Laureaat is een prestigieuze prijs, weggelegd voor de beste Vlaamse KMO die zich onderscheidt in de belangrijkste domeinen van de bedrijfsvoering. Dit jaar heeft de Wild Gallery deze stijlvolle slothappening mogen verwelkomen.

Unie van Zelfstandige Ondernemers, beter bekend als, UNIZO is, de grootste ondernemersorganisatie van Vlaanderen en Brussel. Zij zetten zich dagelijks in  voor zowel de kleine als middelgrote bedrijven en vrije beroepen.

Deze 2-jaarlijkse verkiezing, een samenwerking tussen UNIZO, het Agentschap Innoveren en Ondernemen en haar partners ADMB , EY, Engie Electrabel en KBC, begon met een gezellig onthaal waarbij de (nog niet bekende) winnaars, overheidsinstanties, bestuur en partners konden genieten van een hapje en een drankje.

Heel wat bedrijven werden de voorbije maanden gescreend. Het bedrijf wordt verkozen op basis van de geleverde prestaties inzake innovatie, internationaal ondernemen, personeelsbeleid, financieel beleid, energie & milieu, ondernemingszin en marketing & communicatie. Per provincie waren er 2  bedrijven die kans maakten op één van volgende  titels: provinciale Beloftevolle KMO 2016 – 2017  en provinciale KMO Laureaat2016-2017. In elke Vlaamse provincie werd deze bekendmaking georganiseerd tijdens de maand oktober. De nationale uitreiking en slothappening vond plaats op donderdag 17 november 2016 in Brussel, in de Wild Gallery en werd gemodereerd door nieuwsanker Hanne Decoutere.

Het West-Vlaamse Foodservicebedrijf Dekeyser-Ossaer werd verkozen tot nationale KMO Laureaat 2016-2017.  Met deze titel schittert deze KMO winnaar 2 jaar lang, zowel in de media als op verschillende UNIZO-events. De prijs van beloftevolle KMO van het jaar ging naar het Oost-Vlaamse IT bedrijf Teamleader. De Wild Gallery feliciteert beide winnaars met deze bekroning!

Deze slothapping werd een groot succes door de goede verhouding en flexibiliteit tussen UNIZO en de Wild Gallery.

Het team van de Wild Gallery hoopt in de toekomst de volgende KMO Laureaten te mogen verwelkomen.

UNIZO vzw
Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel : 02 212 25 11

www.unizo.be

Wild Gallery
Gerijstraat 11 - 1190 Vorst

Nathalie Kockaerts
Tel : 04 86 43 43 33

www.wildgallery.be

Meer van Wild Gallery :