Vaste & tijdelijke locaties

Apr 19, 2024, 19:01
Uw evenement in Carré: vlot, zorgeloos en onvergetelijk

Uw evenement in Carré: vlot, zorgeloos en onvergetelijk

17 juni 2016

Al sinds 1935 mag Group Huis Van Wonterghem zich een van de bekendste ‘feestmakers’ van het land noemen. Naast de feestlocaties ‘Huis Van Wonterghem’ en ‘Maelstede’ in Kuurne, behoren ook het Kasteel Gravenhof in Dworp en verschillende clubs zoals Diedjies in Kuurne en Carré in Willebroek tot het aanbod. Carré is echter veel meer dan een nightlife-locatie. Met Carré als ware ‘event lounge’ staat Group Huis Van Wonterghem ook borg voor unieke en onvergetelijke evenementen.

Van Wonterghem Catering

Culinair niveau en een piekfijne persoonlijke service: dat zijn de twee troeven waarmee Group Huis Van Wonterghem al decennialang succes oogst in de feest– en evenementensector. In de eerste plaats is er de uitstekende cateringservice in de eigen locaties zoals de banketzalen ‘Huis Van Wonterghem’, ‘Maelstede’ en Kasteel Gravenhof. Maar ook voor bij u thuis, op het bedrijf of op een locatie naar wens heeft Van Wonterghem Catering een hoogstaande traiteursdienst ontwikkeld. Voor elk feest of evenement wordt eten, drinken en bediening met toewijding en kennis van zaken verzorgd. De klant kan rekenen op een verfijnde en vernieuwende keuken, gekoppeld aan flexibiliteit en maatwerk. Dankzij de jarenlange ervaring weet Huis Van Wonterghem dat een feest of evenement veel meer is dan lekker eten en drinken. Het team denkt met de klant mee en zorgt voor een vlot en zorgeloos verloop van recepties, walking dinners, cocktails of zittende diners. Bar, DJ, animatie, aankleding,…? Ook daarvoor kan u rekenen op de kwalitatieve totaalservice van Van Wonterghem Catering. Ervaren eventplanners staan klaar om de klant bij elke stap te adviseren. Samen met professionele partners maken ze elk event tot een uniek decor met een persoonlijke toets.

Carré Event Lounge

Carré in Willebroek voorstellen hoeft nog nauwelijks. Het is en blijft de feestlocatie bij uitstek, waar elk weekend duizenden mensen, waaronder heel wat BV’s en topsporters, feestvieren. Maar Carré is veel meer dan dat. Met een geschikte zaal voor elke groep tot 1.900 personen leent de zaal zich ook uitstekend voor events. Grote én kleine events, want het is perfect mogelijk de zaal in compartimenten in te delen om de verschillende ruimten op specifieke doelgroepen en/of op het verloop van de avond af te stemmen. Wie beroep doet op de Carré Event Lounge ziet zich meteen verzekerd van een professioneel en klantvriendelijk team. Geen losse krachten, maar een geoliede equipe die de klant met raad en daad bijstaat. Voor de schermen zorgen zij voor stijl en uitstraling, achter de schermen staan ze garant voor de optimale coördinatie van alle praktische zaken. Voor elke groep en voor elk event heeft Carré een geschikte zaal. Productlanceringen, personeelsfeesten, modeshows, lifestyle-events, presentaties, seminaries, congressen, recepties,… de lijst met mogelijkheden is quasi onuitputtelijk.

Hoogstaande faciliteiten

Naast een complete service en optimale ondersteuning heeft Carré nog een extra troef en dat zijn de ‘state of the art’ faciliteiten. De hoogstaande catering en de functionele opstelling/indeling naargelang het soort event hebben we al vermeld. Daarnaast kan de klant ook genieten van de professionele geluids- en lichtinstallatie, standaard inbegrepen in de zaalhuur, die tot de absolute top behoort. Gespecialiseerde techniekers zorgen voor een feilloze begeleiding en opvolging. Special effects, professionele DJ’s, presentatoren, artiesten, bands, special acts,… ook als het showgehalte mag primeren, kan het allemaal probleemloos worden voorzien.      

Carré is beschikbaar voor events op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Op vrijdag, zaterdag en zondag kan dit ook helemaal op maat tot 22.00 u, maar is er de mogelijkheid om ook na dit tijdstip bepaalde delen te privatiseren om verder te feesten in privé sfeer.

Veel feestlocaties hebben te kampen met parkeerproblemen. Met ruim 800 gratis parkeerplaatsen heeft Carré daar helemaal geen last van.

Gravenhof

Binnen het aanbod van Group Huis Van Wonterghem neemt Kasteel Gravenhof een aparte plek in. Het Gravenhof ligt in Dworp, een landelijk dorpje op amper 13 km van het centrum van Brussel. Het sfeervolle kasteeldomein is de uitgelezen plek om te vergaderen, te eten, te ontmoeten, te overnachten of gewoon zalig te genieten. U kan er rekenen op perfect uitgeruste, luxueuze zalen, een uitstekend restaurant met terras en een eigentijds hotel met 26 moderne kamers met zicht op het prachtige domein.

Meer info

www.grouphvw.be

Contact

Cedric Bonnet
Group Huis Van Wonterghem
Koning Leopold III straat 9, B-8520 Kuurne
Tel: +32 (0)56 70 00 00

Meer van Huis van Wonterghem :