Vaste & tijdelijke locaties

Apr 29, 2024, 13:28
Heerlijke Paasbrunch op een prachtige locatie

Heerlijke Paasbrunch op een prachtige locatie

17 maart 2017

Pasen, Moederdag of Vaderdag in stijl vieren met een heerlijke maaltijd? Dat kan perfect in Kasteel Gravenhof in Dworp. "De ideale gelegenheid om te brunchen op een prachtige locatie, midden in het groen en vlak bij het Hallerbos", vertelt Barbara Van Wonterghem. “Er is niet alleen het schitterend decor, ook de ruime keuze aan lekkere gerechten en verschillende animaties maken er topdagen voor de familie van.”

Vind het gouden ei en win een overnachting in een familiekamer in Kasteel Gravenhof *!

102017hvwgravenhof siteOp zondag 16 april 2017 verwelkomt de Paashaas de kindjes vanaf 11u00 u in Kasteel Gravenhof.

“Zij kunnen meteen aan de slag en in het park zelf op zoek gaan naar overheerlijke chocolade paaseitjes. Kindjes (tem 12 jaar) mogen gerust hun mandje meebrengen. De gevonden eitjes verzamelen we aan het kasteel en zal dan eerlijk verdeeld worden onder alle kinderen. Ook een clown en ‘body painting’ zijn voorzien. Na de zoektocht is het tijd om uitgebreid de beentjes onder tafel te schuiven. De brunch start met het aperitief Cava Pere Ventura, vergezeld van huisbereide hapjes. Daarna volgt het warme vis- en vleesbuffet met een grote keuze aan gerechten die door ons keukenteam met de meeste zorg worden bereid. Afsluiten doen we met een nagerechtenbuffet en koffie.”

De Paasbrunch kost 69 euro per persoon, kinderen betalen 25 euro per persoon. Witte en rode huiswijnen, bieren van het vat, waters en softdrinks zijn in de prijs inbegrepen. Kasteel Gravenhof biedt bovendien gratis parking en er is een speelplein voor de kinderen aanwezig. Het einde is voorzien tegen 17.00 u. 

* kamer en ontbijt

Wacht niet te lang en reserveer via deze link uw plaatsje

Ook Moederdag op zondag 14 mei en Vaderdag op zondag 11 juni kunnen alle luister bijgezet worden met een heerlijke brunch. De brunch kan bovendien perfect gecombineerd worden met een verblijf in het prachtige kasteel. Het Kasteel Gravenhof is immers ook een hotel.

“Naast onze single en dubbel kamers hebben we ook twee familie/torenkamers! De ouders slapen beneden, boven in de torenkamer zijn er vier bedjes voor de kinderen beschikbaar. Kinderen logeren er overigens tot en met 10 jaar gratis. Vanaf 11 jaar bedraagt de prijs 35 euro per kind.

Meer info:

Kasteel Gravenhof
Alsembergsesteenweg 676
1653 Dworp
E-mail: info@gravenhof.be

Tel: 02 380 44 99

www.gravenhof.be

Meer van Huis van Wonterghem :