Vaste & tijdelijke locaties

Apr 30, 2024, 17:56
Meetings met een zomers gevoel in Hilton Antwerp Old Town

Meetings met een zomers gevoel in Hilton Antwerp Old Town

24 juni 2016

In juli en augustus kunt u extra van uw meeting genieten in het centrum van Antwerpen met fantastische, zomerse traktaties in Hilton Antwerp Old Town. Smoothies, fruitspiesjes of een heerlijk ijsje: het hotel biedt u een ruime keuze aan extra’s.

Organiseer uw meeting in Hilton Antwerp Old Town en profiteer van een van onderstaande dagelijkse zomerse traktaties bij boeking van een meeting arrangement (*) vanaf 68 € per persoon:

  • welkomstkoffie uitgebreid met heerlijke smoothies
    of
  • Lunch vergezeld van een selectie ‘flavored waters’ en fruitspiesjes
    of
  • Verfrissende koffiepauze in de namiddag met een selectie van ijsjes

Wanneer u een conferentie, meeting, huwelijksfeest of tentoonstelling organiseert, hoef je niet verder te gaan dan Hilton Antwerp Old Town. Het hotel laat altijd een blijvende indruk na op uw gasten. De faciliteiten en service van wereldniveau in combinatie met een ideale ligging in het centrum van de historische stad: dat betekent dat uw gasten ongetwijfeld op de juiste plaats zijn. Hilton Antwerp Old Town staat voor een perfect aanbod van flexibele evenementenruimten met 13 volledig gerenoveerde meeting rooms, met inbegrip van de exclusieve Belle Epoque Ballroom, de grootste hotel ballroom in België (tot 1.200 gasten!) met spectaculair zicht op de Groenplaats.

Contact om uw event te boeken:

antwerp.events@hilton.com | +32 (0)3 204 82 99

Vermeld ‘SUMMER TREAT’ op uw boekingsaanvraag. Aanbod alleen geldig voor nieuwe boekingen.

HILTON ANTWERP OLD TOWN

Groenplaats 32
2000 Antwerpen
www.antwerp.hilton.com


* Deze aanbieding is alleen geldig bij Hilton Antwerp Old Town en is beperkt tot  groepen van minimaal 10 personen die een vergaderarrangement boeken. Deze aanbieding is afhankelijk van beschikbaarheid en kan niet worden gecombineerd met andere promoties en / of speciale kortingen. De aanbieding geldt voor evenementenboekingen tussen 1 juli en 31 augustus 2016, het event dient plaats te vinden voor 31 augustus, 2016. Geldig  alleen op nieuwe boekingen. Andere beperkingen kunnen van toepassing zijn. Dit hotel heeft zijn eigen voorwaarden voor het houden van evenementen in haar eigendom. Neem contact op met het hotel  voor meer details. Neem een kijkje bij de HHonors Terms and Conditions op hhonors3.hilton.com/en/terms/index.html om meer te weten te komen Event Bonus Points.

Meer van Hilton Antwerp Old Town :