Vaste & tijdelijke locaties

Apr 30, 2024, 18:17
Onvergetelijke eindejaarsfeesten in Antwerpse Hilton

Onvergetelijke eindejaarsfeesten in Antwerpse Hilton

10 december 2015

Een onvergetelijk eindejaarsfeest? Kies dan voor Hilton Antwerp Old Town, traditioneel dé uitverkoren plek tijdens de feestdagen. Geniet van de centrale ligging in het hart van de stad, dichtbij de mooiste winkels en de belangrijkste attracties van Antwerpen. Elk jaar opnieuw wordt de Groenplaats omgetoverd tot een prachtige kerstmarkt met een feestelijke sfeer. Of het nu een familiebijeenkomst is of gewoon wat ‘quality time’ met vrienden of collega's, Brasserie Flo Antwerp is de ideale locatie om te genieten van een gezellige maaltijd met een prachtig uitzicht op de stadsfestiviteiten.

Een brunch op tweede kerstdag of op nieuwjaarsdag, een lunch met de familie voor kerstavond, een heerlijk diner op nieuwjaar,... de mogelijkheden zijn eindeloos!

Ontdek hier onze exclusieve aanbiedingen voor lunch, diner en brunch tijdens de feestdagen

Feestjes waar business en plezier samengaan

Kerstdiner, nieuwjaarsreceptie, personeelsfeest ... Bent u op zoek naar de ideale locatie om uw eindejaarsevenementen te houden? Of het nu een intieme of een eerder extravagante aangelegenheid gaat, Hilton Antwerp Old Town is dé aangewezen plaats voor evenementen tot 1.000 gasten. De gerenoveerde Belle Epoque Ballroom met geïntegreerde privé bar en uitgerust de nieuwste AV-technologieën, voegen karakter toe aan elke gelegenheid. En als klap op de vuurpijl is er ook nog het spectaculaire uitzicht op de kathedraal.

Meer info? Neem meteen contact op met de toegewijde Events Team om uw evenement te plannen - antwerp.events@hilton.com.

Brasserie Flo Antwerpen - Taste of Excellence

Brasserie Flo Antwerp, een ware traktatie zowel voor het oog als voor de smaakpapillen, biedt brasseriegerechten in een eigentijdse en ontspannen sfeer en is elke dag geopend van ontbijt tot diner. De Brasserie biedt een uniek uitzicht op de Groenplaats en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal.

Geniet van de heerlijke Frans-Belgische gerechten met een uitgelezen menu van lekkernijen en delicate, klassieke brasseriegerechten en heerlijke desserts. De ervaren chefs koken enkel en alleen met verse, lokale ingrediënten, uitgelezen vleessoorten en de beste zeevruchten.

www.antwerp.hilton.com
www.brasseriefloantwerp.com

Meer van Hilton Antwerp Old Town :