Vaste & tijdelijke locaties

Apr 19, 2024, 23:16
Residentiële seminarie-aanbieding in Radisson Blu Hotel, Nantes

Residentiële seminarie-aanbieding in Radisson Blu Hotel, Nantes

12 november 2015

Eigentijds comfort in een schitterend en origineel kader? Daarvoor bent u in het Radisson Blu Hotel in Nantes, in het elegant gerenoveerde justitiepaleis aan het juiste adres. Bovendien kunnen residentiële seminarieklanten tot 31 maart 2016 genieten van een uitzonderlijk aanbod.

Het hotel is uitstekend gelegen in het centrum van de stad en beschikt over 142 kamers die stuk voor stuk smaakvol zijn aangekleed met een helderwitte decoratie en bovendien voorzien zijn van gratis high-speed draadloos internet, minibar en individuele airco. In de voormalige rechtszaal serveert restaurant L'Assise gastronomische Franse gerechten in combinatie met een uitgebreid aanbod aan wijnen.

De Bar ‘Préambule’ biedt dan weer creatieve drankjes, snacks en desserts. Verder zijn er het fitnesscentrum met onder meer een hamam en een sauna, en een beveiligde parkeerplaats. Voor uw meetings en andere al dan niet professionele bijeenkomsten zijn er zes vergaderzalen, allemaal uitgerust met de modernste audiovisuele apparatuur.

Organiseer nu een onvergetelijk residentieel seminarie in een locatie boordevol geschiedenis en klasse. Succes verzekerd!

Tot en met 31 maart 2016 geeft Radisson Blu Hotel, Nantes, een uitzonderlijke korting op elk residentieel verblijf: u betaalt immers slechts 209 € in plaats van 313 €! (Deze aanbieding is afhankelijk van beschikbaarheid en niet cumuleerbaar met andere promoties).

Contact:
Sandrine Penisson
Director of Sales
Radisson Blu Nantes, France
sandrine.penisson@radissonblu.com
+33 2 72 00 10 11
www.radissonblu.com/en/hotel-nantes

Meer van Rezidor Radisson Blu Hotel Nantes :

The Rezidor Hotel Group