Event management

Apr 19, 2024, 11:15
Niets dan lof voor gedreven aanpak van The Frontline Company

Niets dan lof voor gedreven aanpak van The Frontline Company

11 december 2015

Met een resem geslaagde evenementen blikt The Frontline Company terug op een bijzonder drukke herfst. Meer dan ooit mag het bedrijf zich dé referentie noemen als het over het leveren van professionele hospitality services gaat. Een korte terugblik leert ons dat The Frontline Company op elk event, van klein tot groot, voor een absolute meerwaarde zorgt.

Met ruim 30% meer omzet in vergelijking met vorig jaar spreekt The Frontline Company terecht van een ‘gigantisch druk najaar’. Naast een aantal trouwe namen deden ook flink wat nieuwe klanten beroep op het professionele team dat alleen maar tevreden is met héél goed en niets minder.

Op Horeca Expo in Gent zorgden meer dan 50 (!) hosts en hostessen op 14 standen voor het onthaal van de talloze bezoekers en een onberispelijke service. Alle klanten spraken na afloop hun tevredenheid uit over de inzet en de professionele aanpak van de hostessen die zoals steeds zorgvuldig werden geselecteerd door The Frontline Company.

Ook op sportmanifestaties zetten de dames en heren van het team steevast hun beste beentje voor. Onder meer Golazo en Sportizon doen vaak beroep op The Frontline Company met het oog op onder meer promo-activiteiten, sampling, animaties en VIP-begeleiding. Mooie voorbeeld van sport-gerelateerde events zijn de Lotte Z6sdaagse Vlaanderen-Gent, de wedstrijden van de Croky-CUP (promoteam met ‘papegaai’-mascotte)en de animaties op talrijke fandagen van diverse sportclubs.

Busworld in Kortrijk lokt traditioneel een sterk internationaal getint vakpubliek. Mede door de (al jarenlang) uitstekende ranking in Experience Magazine deed een gerenommeerde Indische klant beroep op The Frontline Company om de bezoekers op een stijlvolle manier wegwijs te maken. Ook de Boekenbeurs in Antwerpen stond de voorbije maanden op de agenda.

Van kleine privé events tot en met grote publieksmanifestaties, allemaal zijn ze bij The Frontline Company aan het juiste adres. Hoe klein of groot ook, elke activiteit wordt steevast met dezelfde gedrevenheid aangepakt. Dat betekent met oog voor de kleinste details en steeds op basis van een zorgvuldige analyse van cruciale informatie zodat overal de juiste mensen op de juiste plaats kunnen worden ingezet.

www.thefrontlinecompany.be

Meer van The Frontline Company :