Event management

Oct 23, 2018, 22:33
Een duivelse maand bij The Frontline Company …

Een duivelse maand bij The Frontline Company …

12 juli 2016

Het Europees kampioenschap is voor onze Rode Duivels net niet geworden wat het moest zijn. Het zal in elk geval niet aan de supporters gelegen hebben …. De 12e man van de Duivels heeft zich tijdens de ganse maand juni laten horen en zien op elk groot plein in Vlaanderen en Wallonië. En steeds waren de goedlachse hosts en hostesses van The Frontline Company van de partij.

Voor verschillende sponsors van onze Rode duivels is The Frontline Company dé partner voor al het supportersgeweld mee te ondersteunen. Sinds de start van het Europees voetbalkampioenschap is het alle hens aan dek. Over het ganse land zijn we bezig geweest om te samplen, te flyeren, feestjes thuis te hosten en logistiek te ondersteunen waar nodig … Dankjewel voor het vertrouwen Sportizon, Minth, Napoleon Games, Nivea for Men, Proximus, Hyundai, We Make You Happy, …

Het planningsteam van The Frontline Company heeft bewezen dat ze uit het juiste hout zijn gesneden om heel veel last-minute aanvragen snel in te vullen met de juiste profielen en om adequaat te reageren op alle wijzigingen die nog op het nippertje werden doorgegeven.

Elke keer als de Duivels verder door stootten naar een volgende match, was het een bijzonder dubbel gevoel : Yeah, we zijn door, en Ooh neen, weer heel veel extra acties die we ingevuld moeten krijgen op slechts enkele dagen tijd …. En dit in een periode van examens, festivals, vakantiestart, familiefeesten en communies …. Je kent dat wel …

Daarom zijn we er supertrots op onze planners die er in slaagden om telkens weer in te spelen op de specifieke wensen van onze klanten in te gaan : om maar één voorbeeld te geven: 32 roodharige meisjes voor de wedstrijd tegen Ierland bijvoorbeeld, begin er maar aan … They did it! We houden van de creativiteit van onze klanten, maar ze bezorgt ons soms ook de nodige kopzorgen.

Daarnaast hebben we de volledige ondersteuning verzorgd voor Thx-Day, het grootste personeelsfeest van België: 52 hostesses die instonden voor het onthaal en de bemanning van de privé-tenten van de deelnemende klanten.

We hebben Zanzibar geholpen bij het vlot verlopen van de opening van De Kieldrechtsluis: de grootste Sluis van de wereld. En tussendoor hebben we alle hostesses geleverd voor de organisatie van Infosecurity te Brussel, de grootste IT security-beurs van de Benelux, georganiseerd door VNU Exhibitions en tal van stand-hostesses. In Walibi leverden we de hostesses en hosts voor de inhuldiging van de Pulsar, de nieuwste spectaculaire waterattractie in opdracht van Production Pirates.

En uiteraard zijn we weer van de partij op alle festivals voor Zanzibar en de Nationale Loterij, op de jaarlijkse Passion For Golf Tour van Bank de Groof Petercam, de heropeningen van de Colruyt Cru winkels voor Act!Events, enkele golf Events voor Alfa Romeo in opdracht van The Red Line, enz….

We spreken dan ook onze oprechte dank uit aan ons team voor hun inzet, hun flexibiliteit en hun geduld van de afgelopen maand: Dankjewel Charlotte, Hannelore en Orphée, jullie hebben dat weer geweldig gedaan … We zijn trots op jullie ...

www.thefrontlinecompany.be

Meer van The Frontline Company :

The Frontline Company