Event Destinations

Jul 4, 2020, 0:13
Opening: Hotel Sablon****

Opening: Hotel Sablon****

04 april 2019

Hotel Sablon, een trendy 4 sterren boetiekhotel en partner van Meeting in Brugge heeft zijn deuren geopend op 17 april 2019. Je vindt er 43 luxe kamers en suites, gratis wifi, een 5 sterren ontbijt, een modern interieur met ‘living room’ en exclusieve bar met leeftuin. Het hotel is centraal gelegen tussen de Markt en ’t Zand. Het unieke decor en de uitstekende dienstverlening bezorgen u als gast een onvergetelijke beleving.

Renovatie projecten bij hotel partners van Meeting in Brugge

Crowne Plaza Burgh II III V Cabaret panel 2 kopieCrowne Plaza Brugge****, het grootste vergaderhotel in Brugge, heeft de grote vergaderzaal Burgh vernieuwd. Deze vergaderzaal is geschikt voor events tot 370 gasten en kan opgesplitst worden in 5 kleinere zalen. In totaal heeft Crowne Plaza Brugge 12 meeting rooms ter beschikking. Het hotel heeft 96 ruime, modern uitgeruste hotelkamers. Uniek is het schuin geplaatste bed met oog op een rustigere nacht. Het hotel is gelegen in het historisch hart van Brugge. Bekijk de virtual tour hier.

Martins Brugge Charming double2Martin’s Brugge, 3 sterren superior hotel, heeft na de renovatie van 22 kamers in 2018 nu ook 120 extra kamers vernieuwd. Wij zijn helemaal fan van de nieuwe look met een touch van kant.

 

 

Golden Tulip De Medici Firenze 1Renovaties zijn nu ook voorbij in Golden Tulip Hotel de'Medici****. Vanaf nu kan je genieten van vergaderingen en evenementen in de vernieuwde vergaderzalen.

 

 

 

Hotel Portinari breakfast area2Boetiekhotel, Hotel Portinari**** heeft de ontbijtruimte gerenoveerd. Er is ook een aparte ruimte voor ontbijt meetings.

 

 

Nieuwe Meeting & Incentive Guide 2019

Meeting Incentive Guide 2019 Meeting in BruggeDe gids is een onmisbaar instrument voor congresorganisatoren, meeting- en eventplanners. Het congresbureau biedt een snelle én gratis dienst met professioneel advies voor het organiseren van congressen, seminaries, teambuildings en incentives.

De gids bevat een overzicht van:

hotels
- congres- en speciale locaties
restaurants, traiteurs
pco's, dmc's en attracties
- capaciteitenoverzicht
- stadsplan
- informatie over de werelderfgoedstad Brugge

 042018bestel nl

Meer van Visit Bruges Convention Bureau :

Visit Bruges Convention Bureau