Event Agencies

Apr 25, 2024, 21:20
Event Masters organiseert ‘Nacht van het Geluk’ voor de Nationale Loterij

Event Masters organiseert ‘Nacht van het Geluk’ voor de Nationale Loterij

04 november 2021

In het najaar van 2011 ging het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen dicht voor renovatie. Pas ten vroegste in september 2022 zal het opengaan voor publiek, maar Event Masters organiseerde er nu al de 4de editie van de Nacht van het Geluk voor de Nationale Loterij.

Meer dan 300 partners van de Nationale Loterij genoten van een wervelende beleving doorheen het imposante gebouw, alvorens die terug gevuld wordt met historische kunstwerken. De route startte met een receptie, al wandelend, waarbij de gasten twee choreografieën van het Opera Ballet Vlaanderen passeerden. Bodypaint animaties, geprojecteerde kunstinstallaties en het optreden van een kandidaat-laureaat van de Koningin Elisabeth wedstrijd 2022 gingen het diner vooraf.

De awardshow in het gloednieuwe gedeelte van het museum werd het hoogtepunt van de avond waarna in de mythische De Keyserzaal afgesloten werd met een adembenemende opera-opvoering en een living statue DJ Duo. De kunst in al haar mogelijke vormen als rode draad in ons eventconcept was de perfecte blend met de karakteristieken van de locatie.

Meer van Event Masters :