Event Agencies

Jan 27, 2023, 13:05
Creatief virtueel toasten op het nieuwe jaar in de virtual NY-eventvenue MEEPLE

Creatief virtueel toasten op het nieuwe jaar in de virtual NY-eventvenue MEEPLE

29 oktober 2020

De kans dat ons land coronavrij is rond het jaareinde is klein, maar dat wil niet zeggen dat bedrijven plannen om met hun medewerkers te klinken op het nieuwe jaar radicaal moeten opbergen. Sylvester maakt met het virtuele eventplatform MEEPLE samen feesten vanop afstand mogelijk met twee toffe formats: een foute party in een kitchy kerstchalet of een stijvolle gala-avond in een luxueuze winter mansion.

 

Een feestje? Van achter een computer? Zonder mensen in de buurt? Het vergt misschien wat verbeeldingskracht, maar in Sylvesters online eventvenue MEEPLE of via een wervelende livestreamshow kan het perfect.

Verrassend voortraject

De beleving tijdens het voortraject is volgens Sylvester allesbepalend voor het slagen van het event zelf.  Zo zorgen ze ervoor dat gasten op voorhand een pakket toegestuurd krijgen met attributen om het event zelf zo feestelijk mogelijk te beleven: een hapje en een drankje in het juiste thema én enkele goed gevonden gadgets voor een verrassende belevenis, een tof spel of een sfeervol teammoment.

Twee formules

Sylvester creëerde twee formules, met een uitgewerkt themaconcept en look & feel.
En vanzelfsprekend kan Sylvester elke formule personaliseren naar uw wensen.

Van kitchy kerstchalet tot luxueuze villa

De look en feel van de ruimte die u kiest in MEEPLE, zet de toon. Wat dacht u van een virtuele nieuwjaarsdrink in een kitchy kerstchalet? Dat kan compleet met kerstsoundtrack en dito decoratie. Graag iets stijlvoller? Daarvoor nodigen we u graag uit in onze luxueuze winter mansion. Die majestueuze villa uit vervlogen tijden is de ideale locatie voor een wat chiquer event.

Meer info over de online eventvenue MEEPLE en de mogelijkheden voor een eindejaarsevent op deze locatie? Mail naar info@meeple.be

Meer van Sylvester :