Event Agencies

Jul 21, 2019, 15:12
Smaakvolle vacatures bij Event Masters

Smaakvolle vacatures bij Event Masters

23 oktober 2015

Event Masters breidt zijn team uit en zoekt een Jr. Project Manager Teambuilding Events, een Jr. Project Manager Incentives & Destination Management, een Graphic Designer en extra Freelance Team Members!

Jr. Project Manager Teambuilding Events

Jouw favoriete tea time? Party time! Je bent een creatieve denker en doener met een neus voor organiseren. Als leergierige teamspeler, voel je je al snel als een vis in het water in een boeiende eventsector. Je zet projecten professioneel op poten. En je communiceert en coördineert als een pro, in drie talen (NL/FR/ENG) én digitaal.

Jr. Project Manager Incentives & Destination Management

Hou je van exotische theesmaken en ben je besmet door de reismicrobe? Klinken je bezienswaardigheden als: het Atomium, het Gravensteen en het MAS je bekend in de oren? Dan ben jij misschien wel het citroentje in onze thee. Je droomt samen met ons van verre bestemmingen, maar vergeet daarbij ons prachtige België niet. Je bent vloeiend in drie talen (NL/FR/ENG) en je bent een digitale pro! Gaan we samen op avontuur?

Graphic Designer

Grafisch talent zit in je DNA. Je schudt sterke print- en promocampagnes uit je mouw door on- en offline toepassingen. Je ontwerpt logo's en drukwerk op basis van voorgestelde concepten. En je levert een passende look & feel af voor al onze creatieve exploten. MS Office en Adobe CC hebben voor jou geen geheimen. Design, reclame en media zijn helemaal jouw cup of tea.

Freelance Team Member

Je steekt graag de handen uit de mouwen en voelt je thuis in een bruisende omgeving. Je bent op-en-top sociaal en een teamspeler pur sang. Je hebt zin voor initiatief, kunt tegen een flinke portie stress en hebt een grote verantwoordelijkheidszin. Voor jou geen slappe koffie of fletse thee, maar een pittig brouwsel dat jou een kickstart geeft!

Overtuig ons van jouw goesting en stuur je sollicitatie naar jobs@eventmasters.be

Meer info op www.eventmasters.be

Meer van Event Masters :

Event Masters