Event Agencies

Jan 27, 2023, 11:25
All female-Sylvesterteam scoort met Women’s Football Summit

All female-Sylvesterteam scoort met Women’s Football Summit

10 oktober 2019

De vrouwelijke eventproducers van Sylvester staan steevast hun mannetje. Maar voor de Women’s Football Summit toonden ons toevallig exclusief female team een wel erg sterk staaltje girlpower. Het event gaf de aftrap van de nieuwe The world at our feet-campagne van de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Die wil gendergelijkheid en vrouwenvoetbal promoten.

Een powervrouw als host kon natuurlijk niet ontbreken op een event in dit thema: Cathérine Moerkerke mocht op 27 augustus heel wat bijzondere gasten verwelkomen op het podium van het Brusselse Auditorium 2000. De Belgische Red Flames en hun bondscoach Ives Serneels tekenden vanzelfsprekend present. Ook Alexander Decroo sprak de gasten toe, voor één keer niet in zijn hoedanigheid als vice-eersteminister, wél als auteur van het feministische boek De eeuw van de vrouw. Daarnaast gaven ook Emily Shaw van FIFA en Nadine Kessler van UEFA een keynote voor de 300 gasten.

Sylvester ontwierp een passend podiumdecor met verschillende settings die mekaar afwisselden. Zo was er een gesprek in een nagebouwde kleedkamer, gevolgd door een praatje aan een gezellige sportsbar. Tot slot mocht natuurlijk ook het echte grastapijt inclusief goal niet ontbreken. Sylvester gaf ook een indrukwekkende visuele invulling aan het panoramascherm met een strak geregisseerde mix van grafische beelden, video’s en live captatie. En voor degenen die er niét raakten, toonde een feilloze livestream het hele event op Facebook.

Meer info over de realisaties van Sylvester vindt u op www.sylvester.be

Meer van Sylvester :