Event Agencies

Mar 29, 2024, 7:33
Event Masters maakt een Master Move

Event Masters maakt een Master Move

30 augustus 2019

Event Masters zette in de zomer van 2019 een grote stap in haar geschiedenis. Na bijna 25 jaar op dezelfde locatie, verhuisde het bedrijf een kleine twee maand geleden naar een nieuwbouw met kantoren en magazijn aan de A12 in Willebroek.

Meer ruimte

Event Masters is al een tijdje bezig met de uitbreiding van haar activiteiten. Het nieuwe gebouw moest dan ook vooral de creativiteit versterken van de 30-tal werknemers die dag in, dag uit bezig zijn met de organisatie van evenementen en de ondersteuning ervan. Daarom werd gekozen voor een flexibele ‘workspace’. De bureaus bevinden zich boven, maar op het gelijkvloers werd een huiskamergevoel gecreëerd om het familiegevoel van het team masters te onderstrepen.

Waar het bedrijf voorheen meerdere magazijnen had op diverse locaties, wordt alles nu gecentraliseerd op één locatie. Het nieuwe pand biedt naast kantoorruimte ook voldoende plaats voor de stockage van divers eventmateriaal, audiovisueel materiaal en eventmaterialen van klanten.

Gepast gevierd

Op 29 augustus vierde Event Masters deze grote stap samen met zo’n 400 klanten en relaties in hun nieuwe gebouw. Het inauguratie-event kreeg de gepaste titel: The Master(s) Move, verwijzend naar de verhuis en naar het gegeven dat de nieuwe kantoren een ‘meesterzet’ zijn en een nieuwe stap richting de toekomst van het bedrijf.

Vanaf heden kan u Event Masters dus vinden op de nieuwe locatie:

Brownfieldlaan 37-1
2830 Willebroek

Meer van Event Masters :