Event Agencies

Apr 20, 2024, 3:52
Nieuwe thuis, nieuwe website én nieuwe medewerker voor midnightcoffee

Nieuwe thuis, nieuwe website én nieuwe medewerker voor midnightcoffee

15 oktober 2015

Deze maand valt er heel wat nieuws te rapen bij het Antwerpse evenementenagentschap midnightcoffee: een nieuwe uitvalsbasis in de Timmerwerfstraat, een nieuwe, eigentijdse website en een nieuwe grafische medewerker. Het Antwerpse agentschap midnightcoffee is een enthousiast evenementenbureau dat met veel goesting totaalorganisaties van A tot Z uitwerkt.

"Onze focus ligt vooral op het conceptuele", zo vertelt Martien Claes van midnightcoffee. "Wij vertrekken vanuit de opdracht van de klant en de boodschap die zij willen brengen. Deze vertalen wij op een evenementiële manier, zowel in het kader, de animaties, als bij de uitnodigingen, etc."

Het agentschap is intussen al acht jaar aan de slag, en nu was de tijd aangebroken voor een nieuwe website. "Wij hebben in het verleden steeds felicitaties gekregen voor onze website. Maar toch werd het tijd voor enkele opfrissingswerken. De basis van onze huisstijl is zeker en vast dezelfde gebleven, net als ons logo. Maar het is allemaal iets meer "anno 2015" uitgewerkt.

De typische midnightcoffee-knipogen zitten er nog steeds in, maar het oogt allemaal iets frisser. De aanpassing naar scroll en swipe-mentaliteit is ook gemaakt.

Intussen werd het team van midnightcoffee uitgebreid met een nieuwe kracht. Hoewel nieuw misschien niet het juiste woord is... "Annelies werkte al een hele tijd achter de schermen met ons samen als graficus. Maar doordat we groeien, hebben we die samenwerking nu permanent gemaakt. Het grafische aspect is voor ons heel belangrijk. Vanaf de briefing proberen wij een klant zo goed mogelijk te tonen hoe wij een concept precies willen uitwerken. Bij het uiteindelijke organisatieproces komen heel wat grafische elementen kijken, denk maar aan uitnodigingen, registratiewebsites, presentaties, banners, gifts, ,... En wij hebben het liefst dat dit grafisch werk ook tailor-made gebeurt."

Ten slotte werkt het team van midnightcoffee sinds kort vanuit een nieuwe uitvalsbasis. "Wij hebben nu een kantoorruimte in de Timmerwerfstraat waar wij dagelijks onze operationele activiteiten uitvoeren. De ruimte in de Karel Rogierstraat blijft echter wel behouden, maar deze wordt eerder gebruikt voor brainstormsessies. Daarnaast kan deze ook gehuurd worden voor kleinere meetings of teambuildings. Maar onze iMacs en onze bureaus, die staan voortaan in de Timmerwerfstraat", zo besluit Martien Claes.

www.midnightcoffee.be

Meer van midnightcoffee :

midnightcoffee