Event Agencies

Apr 25, 2024, 17:02
De communicatieve en enthousiasmerende retro-charme van de 2CV

De communicatieve en enthousiasmerende retro-charme van de 2CV

13 oktober 2015

Afgelopen maand mei nodigde Hallmark Cards Belgium NV/SA, de bekende specialist in wenskaarten gevestigd in Brasschaat nabij Antwerpen, zijn personeel uit voor een teambuildingactiviteit, die gegarandeerd in het geheugen van de deelnemers gegrift zal blijven. Dit jaar was de keuze immers gevallen op een 2CV rally doorheen Waals-Brabant, georganiseerd door The Good Time Company.

Florence Claeskens, Office Manager van Hallmark, twijfelt niet en noemt deze activiteit een van de beste teambuildings die er de laatste jaren voor het bedrijf georganiseerd werden.

"Hallmark probeert een of twee keer per jaar teambuildings te organiseren voor zijn personeel. Daarom zoeken we elke keer activiteiten die al onze personeelsleden, vrouwen en mannen, van 20 tot 65 jaar oud, kunnen plezieren en interesseren. Omdat de activiteit ditmaal in mei stond geprogrammeerd, heb ik de 2CV rally van The Good Time Company kunnen voorstellen, en dit werd meteen gevolgd door de directie."

"Het was in de eerste plaats de bedoeling om samen een uitstekende dag te beleven, maar ook om de banden met de 50 personeelsleden (waaronder heel wat merchandisers en vertegenwoordigers die altijd op de baan zijn) te creëren en te versterken. Deze doelstellingen werden volledig gerealiseerd. Meer nog, de rally en de verschillende gevarieerde en originele proeven hebben ons ook geholpen om de karaktertrekken (leiders, organisatoren, bemiddelaars...) van de deelnemers beter te leren kennen."

"Maar wat mij nog het meest is opgevallen, naast het enorme fun-aspect en de goede organisatie van de activiteit, is de enthousiasmerende retro-charme van de 2CV's, en vooral de communicatieve aantrekkingskracht die The Good Time Company hen meegeeft. Ik moet dan ook het agentschap bedanken voor zijn reactievermogen en flexibiliteit, gezien de vele veranderingen die we nog hebben kunnen doen op minder dan twee dagen voor het eigenlijke evenement. Ik bewaar alvast hun coördinaten – die trouwens ook eenvoudig op het internet te vinden zijn – met het oog op een eventuele volgende samenwerking", besluit Florence Claeskens.

Meer informatie over de 2CV rally via deze link

www.thegoodtimecompany.com

Meer van The Good Time Company :

The Good Time Company