Event Agencies

Apr 28, 2024, 5:55
We POP-UP Your Event as surprising as Mary Poppins Umbrella Tent

We POP-UP Your Event as surprising as Mary Poppins Umbrella Tent

27 april 2016

“O no, no no no no, no no no no, no no, There’s no limit!”

Toegegeven, de jaren 90 liggen dan wel al iets achter ons maar onze hartslag blijft doorpompen op de bouncy beat van 2 Unlimited. Meer nog, het is onze persoonlijke bedrijfsmantra die wij elke ochtend uiten alvorens het nuttigen van een tas midnightcoffee koffie.

Als 5 wilde indiaantjes sturen wij onze rooksignalen vol heerlijke ideeën inzake originele pop-up locaties de ether in.  Ecologischer bestaat niet én de pluimen op onze hoed bewaren wij in onze tipi tent voor u! Uw klanten zullen u er mee overladen, dat garanderen we u zo zwart op wit als 2 Unlimited zelf.

Unlimited, that’s how we feel,  what we stand for and  …what we are

Onze haardossen of veerkrachtige krullen zullen wel ergens tussen DubaI en Mongolië verloren gegaan zijn tijdens 1 of andere outdoor incentive of teambuilding WHILE WE JUMPED OUT OF AN AIRPLANE. Onze “limitlessness” (Best niet uitspreken na 3 glazen wijn) won alleen maar aan terrein de voorbije jaren. Voor een dyslecticus lijken de woorden “organisatie" en “originaliteit” spannend gevaarlijk op elkaar maar net als Nicole en Hugo zijn ze voor ons onlosmakelijk met elkaar verbonden. Net als deze muzikale oervlaamse 2 eenheid zorgt ook ònze tandem voor 2 glinsterende paars-rozige fonkeltjes. (maar dan in de ogen van onze klanten).

Een vallei en een berg mogen dan 2 uiterste punten zijn, er liggen miljoenen prachtige “check-ins” tussenin. Onze rooksignalen vertellen u puur dat we gedreven naar locaties zoeken met een originele en toegevoegde waarde. Uw event moet “poppen”, alsook uw locatie. Wij zoeken naar die unieke “blinde hoek” tot 1+1=3: uw expositieruimte,eventlocatie of concertroom wordt een deel van de beleving en zindert nog lang na. We zijn de indiaantjes met een wel ontwikkeld reukorgaan. Wij spotten unieke locaties en transformeren ze tot “unlimited editions”!

“No valley too deep  ... No Mountain too high!”

Loft, schoolgebouw, kerk, ruïne of stationsgebouw? Wij creëren een match tussen boodschap, imago en beleving. IS UW BEDRIJFSSPIRIT “I’m a rock”? Dan vinden wij voor u vast een keileuke kalksteengroeve, kolenmijn oF BERGTOP MET VERGEZICHT. Misschien bent u meer het “stille waters diepe gronden”- type,  dan zoeken wij voor u graag naar dat ene kloostergebouw waar de muren nog verhalen fluisteren uit de tijd dat de oortjes rood gloeiden (omdat het er zo koud was welteverstaan). Toch eerder het “steamy windows-type”? Dan loopt u misschien warm van een elektriciteitscentrale of een ijzergieterij?

Check! All is possible, want ... indiaantjes dénken voor ze doén.

“We do what we want and we do it with style” - Pop-Up The Volume!

Gelukkig hoeft u niet altijd per se ver te reizen om de hemel onder uw voeten te vinden. Vaak ligt het gewoon om de hoek. En daar er bij ons nu net een klein hoekje af is, is om de hoek kijken puur een natuurlijk verlengstuk van een aangeboren afwijking. Elk nadeel hebbe zijn voordeel…  WENST U graag op een gezonde verantwoorde manier high TE worden van onze ideeën? Laat ons dan samen even het kampvuur aansteken EN STREVEN NAAR EEN VONK!

Wij heten u graag welkom met een vrolijke “HAW! … are you?”

PS: Wij zorgen voor de tv-worstjes!

www.midnightcoffee.be

Meer van midnightcoffee :

midnightcoffee