Event Agencies

Apr 28, 2024, 9:43
midnightcoffee Incentives: Ready to travel the world?

midnightcoffee Incentives: Ready to travel the world?

29 februari 2016
  • WE GIVE, YOU GO!
  • We lift you up where you belong!
  • We are in an incentive mood.

Klanten en personeel zijn het hoogste goed van uw bedrijf. Daarom dat u er alles aan doet om het uw medewerkers, de motor van uw onderneming, naar hun zin te maken. En dat vertaalt zich niet alleen in geld, kantoor, extralegale voordelen ... Het kan véél leuker volgens midnightcoffee.

Heeft u al gedacht aan een originele INCENTIVE? Dit is immers een remuneratie die interessant is voor beide partijen. En een cadeau dat altijd goed gesmaakt wordt. Het is ook het spreekwoordelijke worstje voor de neus én het houdt de nodige competitiegeest hoog.

Work hard, play hard. Win-win voor iedereen

Het noorden kwijt? Volg dan de pijltjes naar midnightcoffee. Wij organiseren tailor made incentives, comfortabel passend tot in de puntjes. Citytrips? Events? Avontuur met een sportieve knipoog?

Wij leveren ambachtelijk maatwerk. Mét succesgarantie.

Wij hebben een never ending list aan keitoffe bestemmingen met smaakbommen als Lapland, Zuid-Afrika, Farou Island, Montenegro, Oman, Dublin, ...

Bel of stuur ons een “mijltje” voor een speeddate en laat u overtuigen door onze originele aanpak. Want wij pakken uit … en u pakt in!

Oost west, thuis weg! ;-)

Tot GO!

www.midnightcoffee.be

Meer van midnightcoffee :

midnightcoffee