Event Agencies

Apr 19, 2024, 15:30
VO mixt de Week van de Mobiliteit tot Mobilmix

VO mixt de Week van de Mobiliteit tot Mobilmix

15 oktober 2015

Van 16 tot 22 september mocht VO de Brusselse Week van de Mobiliteit en de Autoloze zondag 'remixen', met een sterke event- en communicatieactivatie. Om de Brusselaars te stimuleren nieuwe én zachte mobiliteitsvormen uit te testen, lanceerde VO het concept 'Be Mobilmix Be Brussels' voor Brussel Mobiliteit.

'Mobilmix' vertaalde zich onder andere in de 'Mobilmix Awake Party' die zowel de Week van de Mobiliteit als de Brusselaars op een feestelijke en muzikale manier liet ontwaken.

Gedurende de hele week promootten VO en zijn partner Voice Agency verschillende burgerinitiatieven (van scholen en bedrijven) op social media en in de pers.

Resultaat: een mooie activatie en een hoog engagement op de Facebookpagina, meer dan 250 persartikels en een potentieel bereik van 49.000.000 personen. Een perfecte versmelting van de competenties van Vo Event en Voice!

Maar hét hoogtepunt van de week was ongetwijfeld de 'Mobilmix Tunnel Party' op Autoloze zondag. Die party in een tunnel aan de Naamse Poort bracht maar liefst 10.000 Brusselaars aan het dansen. En als kers op de taart werd de hashtag 'Mobilmix' een trending topic op Twitter. Een bewijs dat het concept duidelijk in de smaak viel!

Herbeleef de Autoloze zondag van VO via onderstaande video en onze Storify!

Bekijk op de afbeelding hieronder alle hoogtepunten van het evenement nog eens op een rijtje gezet!

www.vo-event.be

Meer van VO The Event Alchemist :