Event Agencies

Jan 27, 2023, 12:39
Het GO! viert haar 30ste verjaardag in stijl

Het GO! viert haar 30ste verjaardag in stijl

15 mei 2019

Het GO! bestaat 30 jaar. Het uitgelezen moment om alle leerkrachten, leerlingen, cursisten en directies van het Gemeenschapsonderwijs samen te brengen en feest te vieren.  GO! rekende op Sylvester om van hun verjaardag een onvergetelijk spektakel te maken.

Op 3 mei liep de Lotto Arena twee keer vol voor 30 jaar GO!. In de voormiddag kwamen de leerlingen van het basisonderwijs met hun leerkrachten feestvieren, in de namiddag was het de beurt aan de leerlingen van het secundair onderwijs, cursisten en schoolteams. De twaalfduizend aanwezigen zagen een wervelende show vol met spectaculaire acts gebracht voor én door leerlingen en ex-leerlingen van het GO!. Ook backstage droegen de leerlingen en medewerkers hun steentje bij. Zo werden ze niet alleen ingeschakeld voor de kapsels en de make-up, maar ook voor de veiligheid op de parking en voor assistentie bij de seating.

Ook qua opstelling en techniek maakte het evenement indruk op alle aanwezigen. Er was een podium van 24m breed met een catwalk van 10m, een spectaculaire lichtshow, special effects, captatie en twee grote projectieschermen. De headliners van de dag, Maureen, SLM, The Lighthouse en Laura Tesoro, maakten hier dan ook dankbaar gebruik van om de Lotto Arena in vuur en vlam te zetten. Ten slotte werd ook de expertise van de videodivisie van Sylvester gebruikt voor de productie van twee filmpjes die geïntegreerd werden in de show. Want naast het spektakel was er ook een inhoudelijk luik dat op een luchtige manier werd verpakt.

Meer cases of praktische info op www.sylvester.be of via geert.vanoverschelde@sylvester.be.

Meer van Sylvester :