Event Agencies

Jul 2, 2020, 18:42
Meer dan 500 000 bezoekers voor The Tall Ships Races

Meer dan 500 000 bezoekers voor The Tall Ships Races

12 juli 2016

Push To Talk en Sylvester Productions laaiend enthousiast over zesde editie in Antwerpen

Tientallen zeilschepen vertrokken deze zondag vanuit Antwerpen naar Lissabon voor de start van de zestigste editie van The Tall Ships Races. De enorme schepen lagen vier dagen aangemeerd aan de kaaien, in de dokken rondom het MAS en het Kattendijkdok. Meer dan 500 000 bezoekers kwamen de kathedralen van de zee bewonderen.

De zomervakantie is gestart met een geslaagd evenement voor het hele gezin in een bruisende stad en onder een stralende zon.

Niet alleen de prachtige schepen waren grote publiekstrekkers. Ook de randactiviteiten vielen enorm in de smaak. De traditionele crew parade, die van aan de Grote Markt over de Kaaien naar het MAS trok, lokte heel wat kijklustigen. Ook de liveconcerten van Natalia en Cookies & Cream waren populair. Er was een schitterend vuurwerk boven de Schelde en bezoekers konden genieten van een indrukwekkende Parade of Sail.

Geert Vanoverschelde en Tom Bellens bedanken het ganse eventteam, Stad en Haven en de honderden vrijwilligers voor het vertrouwen en de samenwerking.

www.sylvesterproductions.be

www.pushtotalk.be

#welovelive

Meer van Sylvester pushtotalk :