Benelux Event Awards

May 7, 2021, 17:56
BEA Awards 2018: Night Shift wint Zilver

BEA Awards 2018: Night Shift wint Zilver

02 mei 2018

Night Shift heeft zijn debuut bij de BEA Awards niet gemist. Tijdens zijn eerste deelname, pakte het agentschap een mooie zilveren award in de categorie 'Fairs & Exhibition', voor de organisatie van Night Shift Gent 2017. 

"Met dit concept, dat beurs, fun en networking combineert om de contacten tussen ondernemers te bevorderen, heeft Night Shift mooi gebruik gemaakt van de verschillende evenementiële tools om enkele concrete doelstellingen te bereiken", zo verklaarde de jury. "Het is dus niet verwonderlijk dat dit concept zich van stad tot stad verspreidt...”

Overzicht van het project:

In 2013 werd Night Shift gelanceerd met een eerste editie in Gent. Al snel breidde het concept uit naar drie andere steden: Antwerpen, Kortrijk en Hasselt. Het concept is geïnspireerd op de ‘L’Intimité’ parties, met een combinatie van een beurs, een networking event en een party.

Night Shift verzamelt ondernemers voor een nieuwe manier van zaken doen, terwijl de dj op elke editie zorgt voor de perfecte vibes van de avond. Night Shift zal ervoor zorgen dat de verschillende locaties zullen omgetoverd worden tot een co-creatie platform voor zowel jonge ondernemers als gevestigde waarden. Zij zullen er op een inspirerende, informatieve en tegelijk informele manier kennis maken met mensen, diensten en producten.

Bijzonder aan Night Shift is dat het volledige event is opgebouwd rond een centrale dansvloer. Het event gaat namelijk door van 16u tot 4u ‘s ochtends en is een unieke mix van een zakelijk netwerkevent en een party. Food wordt telkens voorzien door lokale cateraars en daarnaast zijn er tal van bars om werkelijk alle zintuigen te prikkelen! Van startende ondernemers tot productlanceringen van internationale bedrijven.

Night Shift zorgt telkens voor een goede mix van nationale en internationale deelnemers en is telkens sterk lokaal verankerd. Night Shift beperkt zich steeds tot één organisatie of bedrijf per sector. Sinds kort heeft men ook de handen in elkaar geslagen met IDEE FIKS om een gloednieuwe "Kids Drop Off Corner" te creëren. Gedaan met de zoektocht naar een babysit! Je kan je kind (vanaf 3 jaar) ter plaatse registreren en vervolgens de beurs ontdekken.

Over de BEA Awards

De BEA Awards werden in 1998 gecreëerd op initiatief van Experience magazine en de associatie van Belgische event-communicatieagentschappen (vandaag geïntegreerd in acc belgium).

Al 20 jaar lang beloont deze jaarlijkse competitie de beste B2B en B2C eventmarketingcampagnes van het voorafgaande jaar, georganiseerd door evenementenagentschappen uit de Benelux.

Deze trofeeën worden uitgereikt tijdens een officiële ceremonie, die volgt op een selectie door een onafhankelijke jury, samengesteld uit 15 corporate event managers.

www.night-shift.be

Meer van BEA Awards Night Shift :