Audiovisueel

Jul 21, 2019, 14:37
Unieke Sylvester-troeven door synergie events met audiovisuals

Unieke Sylvester-troeven door synergie events met audiovisuals

13 juli 2015

Al meer dan 15 jaar is, naast creatief professionalisme en multi-expertise-ervaring, wellicht de belangrijkste troef van Sylvester een unieke synergie tussen productie van audiovisuals en organisatie van events. We beschikken over beide expertises in-company en over onze eigen editing- en opnamefaciliteiten. We hebben bij Sylvester immers goed begrepen dat sprekende beelden niet meer weg te denken zijn uit events, getuige ook ons meest recente project.

Op 20 juni mochten we het CM-Congres 'Samen innoveren' in de Brusselse 'Square' in goede banen leiden. Maar liefst 1000 gasten kwamen hier samen om de toekomst van het ziekenfonds mee vorm te geven. De dag bestond uit een algemene vergadering, zes workshops, een innovatieve ontmoetingsruimte en een academische zitting met als thema 'samen innoveren'. Sylvester zorgde voor een gepast visueel concept, de logistieke coördinatie en ontwikkelde meerdere sfeervolle video's.

Daarnaast maakten we in de maand juni ook een straffe lanceringsfilm voor het nieuwe economische samenwerkingsplatform 'Leuven Mindgate'. Daarmee wil de stad Leuven zich profileren als dé innovatieve technologie- en gezondheidsmetropool. Het filmpje, o.a. met drone-opnames erin, kan u hieronder herbekijken.

www.sylvesterproductions.be

Meer van Sylvester :

Sylvester