Van der Valk Hotel Brussels Airport zoekt een Sales Manager
maandag, 18 december 2017Van der Valk Hotel Brussels Airport werft aan: dynamische Sales Executive/Manager en organisatorisch sterke Meeting & Events Coördinator. Een job bij Van der Valk Hotel Brussels staat gelijk aan werken in een dynamische en internationale omgeving waar begrippen als open-minded, out-of-the box en no-nonsense centraal staan. Helemaal jouw ding? Lees dan zeker verder…
We Love Marie kerstmarkt trotseert winterprik
vrijdag, 15 december 2017De zesde editie van de kerstmarkt ‘We love Marie’ vond plaats op het Van de Weyngaertplein, in Ekeren. Het Mariefonds, dat het evenement organiseert, liet zich niet doen door het slechte weer en ook de bezoekers namen de sneeuwbuien en de modder nadien er zonder morren bij. Organic-Concept steunde het goede doel alvast met één van hun tentconcepten zodat de kerstmarkt overdekt kon plaatsvinden.
Bestel de nieuwe Meeting & Incentive Guide Brugge 2018
vrijdag, 15 december 2017Meeting in Brugge brengt net als elk jaar een nieuwe 'Meeting & Incentive Guide' uit. De gids is een onmisbaar instrument voor congresorganisatoren, meeting- en eventplanners en geeft een compleet overzicht van:
Vergader of feest met een fantastisch uitzicht!
dinsdag, 12 december 2017Een uniek uitzicht op maar 5 minuten van Brussels Airport, een unieke smaakbeleving én een out of the box locatie voor zowel vergaderingen als events. De Winter Garden bij het Crowne Plaza Brussels Airport hotel biedt een 400 m² open ruimte, is volledig verwarmd en is voorzien van een overdekte ingang naar het hotel.
De grootste oudejaarsavondparty van de kust is terug!
dinsdag, 12 december 2017Kursaal Oostende organiseert al voor het vijfde jaar op rij ‘NYE Deluxe’ tijdens oudejaarsnacht. Een ticket° geeft toegang tot drie zalen met een eigen muziekstijl. Grote namen als DiMaro, Sven Ornelis, Yves Deruyter en Coco Junior staan op het programma. Er zijn ook verschillende arrangementen mogelijk, waaronder een walking dinner en een VIP tafel met vrienden.
Nog meer comfort in Sandton Brussels Centre dankzij ‘soft’ renovatie
maandag, 11 december 2017Sandton Brussels Centre mag dan een eigentijds én succesvol viersterrenhotel zijn, dat betekent niet dat het Brusselse hotel de zaken op hun beloop laat. Integendeel, dag na dag wordt al het mogelijke gedaan om het de klant zo comfortabel mogelijk te maken. Recent onderging het hotel bijvoorbeeld een eerste fase van een ‘soft’ renovatie.
Nieuw outlet concept helpt retailers met stocks
maandag, 11 december 2017Seizoenen worden korter, trends zijn vluchtiger en de koopjesdrang bij het grote publiek groeit. Door toegenomen productie blijven veel retailers achter met stocks. Artexis, eigenaar en manager van event locaties, lanceerde daarom een nieuw verkoopkanaal waar merken gemakkelijk eindereeksen en overschotten van de hand kunnen doen.
Namen, gastronomie om de MICE-sector aan te trekken
maandag, 11 december 2017Aan het einde van het jaar 2017, dat in het teken stond van ‘la Wallonie Gourmande’, heeft de Federatie Toerisme van de Provincie Namen, bij monde van zijn voorzitter Jean-Marc Van Espen, de sterke ambitie herhaald om van Namen de gastronomische hoofdstad van Wallonië te maken. Men kan hiervoor rekenen op een rijk en gediversifieerd aanbod, met een combinatie van sterrentafels en geliefkoosde restaurants.
Hotel Serwir: Werken aan de nieuwe uitbouw zijn afgerond
vrijdag, 08 december 2017Een maand vroeger dan bij aanvang van de uitbreidingswerken gepland, kan Hotel Serwir uitpakken met een gloednieuwe annex aan het iconische hotelgebouw langs de Koningin Astridlaan in Sint-Niklaas. Op maandag 4 december 2017 werden de 24 state-of-the-art kamers in gebruik genomen.
Organic-Concept lanceert maar liefst drie nieuwe tentstructuren
vrijdag, 08 december 2017Wanneer we het hebben over het vakkundig plaatsen van tentstructuren, dan komen we onvermijdelijk uit bij Organic-Concept, dé specialist bij uitstek in deze sector. Het bedrijf levert en plaatst de mooiste tenten, zo blijkt uit tal van getuigenissen. Maar dat betekent niet dat Organic-Concept op haar lauweren gaat rusten. Het bedrijf evolueert en vernieuwt constant. Het bewijs daarvan is de introductie van niet minder dan drie gloednieuwe tentstructuren.