Vaste & tijdelijke locaties

Apr 20, 2024, 1:26
Pillows Grand Hotel Reylof: Burgemeester Mathias Declercq opent nieuw luxehotel in Gent

Pillows Grand Hotel Reylof: Burgemeester Mathias Declercq opent nieuw luxehotel in Gent

01 juli 2019

Pillows Grand Hotel Reylof, het Gentse luxehotel dat in oktober vorig jaar haar deuren opende, heeft haar succesvolle opstart gevierd met een Grand Opening. Het prestigieuze project van de Nederlandse hotelgroep IHMG telt 157 kamers en 10 meetingruimtes, met capaciteiten van 8 tot 125 personen. Het hotel beschikt ook over een spa en fitness, het culinaire LOF Restaurant, LOF Cafe en een lounge bar en bistro, The Living.

Feestelijke en culinaire opening

Chef Jasper Maatman verzorgde met zijn team een walking dinner, met aangepaste versies van klassiekers uit de LOF-keuken. Verder werden genodigden de hele avond getrakteerd op livemuziek en was er de mogelijkheid om te genieten van een schouder- en nekmassage in Spa Reylof. The Living werd voor de gelegenheid omgetoverd tot een gin- en cocktailbar, en daar werd dan ook het feest dansend afgesloten.

Mathias Declercq: “bedankt voor het vertrouwen in onze stad.”

Gents Burgemeester Mathias Declercq bedankte tijdens zijn toespraak Alex Mulder en Suzan Klein van investeringsmaatschappij Amerborgh International, die persoonlijk betrokken waren bij de opzet van het nieuwe hotel. “Bedankt voor het vertrouwen in onze stad. We zijn fier dat we na Brussel de tweede stad zijn in ons land met een Pillowsvestiging. Dat bewijst dat we als stad een aantrekkelijke bestemming zijn en zullen blijven.”

General Manager Anna Rollema bedankte haar medewerkers voor hun inzet tijdens de openingsperiode. “Sinds de opening hebben wij al zeer veel positieve reacties en mooie complimenten mogen ontvangen, van zowel onze nationale als internationale gasten. Complimenten voor het hotel, maar natuurlijk ook voor ons heerlijke LOF Restaurant, gebaseerd op Ron Blaauws  Gastrobar-concept, tot leven gebracht in Gent door Chef Jasper Maatman.”

Meer van Pillows Grand Hotel Reylof :

Pillows Grand Hotel Reylof