Vaste & tijdelijke locaties

Apr 25, 2024, 7:43
Pop-up glamping bij Manufacture de Malmedy

Pop-up glamping bij Manufacture de Malmedy

01 juli 2019

Manufacture de Malmedy boutique hotel staat voor een unieke beleving, een thuisgevoel ver weg van huis. Deze zomer duiken er in de tuin van het hotel een aantal glamping tenten op, ook ideaal geschikt voor een out-of-the box seminarie. Back to basics met een gouden randje!

Op zoek naar weidse landschappen? Manufacture de Malmedy ligt in de Belgische Ardennen in Malmedy, op 15min van de meren van Bütgenbach en Robertville, het circuit van Spa-Francorchamps, de skipistes van Ovifat en het natuurreservaat van de Hoge Venen.

Het hotel biedt zoveel meer dan een bed om te slapen. Midden in de natuur, aan de voet van de Hoge Venen vind je ons hotel in Scandinavisch design. Een ontdekking, verwondering, mooie momenten.

Manufacture de Malmedy is ook een thuishaven van creatief ondernemerschap en artistieke sfeer. Met een beetje geluk loop je tijdens je verblijf een artiest of andere creatieve geest tegen het lijf.

Deze zomer pakt Manufacture de Maledy uit met een nieuw concept. Geniet van een glamping-verblijf in een compleet ingerichte tent met zicht op onze prachtige vallei:
- 4 opgemaakte single bedden
- handdoeksets en gedeelde badkamer
- elektriciteit en verlichting in de tenten
- een lekker ontbijt
- gemeenschappelijke BBQ
- tot 4 personen per tent
- 2 versies: Glamping Tent & Glamping Tent Zen (met privé Dutchtub)

Ideaal voor bedrijven die de hele site afhuren voor een afsluitend seminar net voor het verlof, of in september voor de back 2 business days na de zomer. Een unieke beleving, ‘kamperen met een gouden randje’, genieten van de dutchtub, of vergaderen onder onze stretchtent in de tuin. 

http://hotelmanufacturedemalmedy.be/nl/deals.htm