Vaste & tijdelijke locaties

May 4, 2024, 21:16
Koezio lanceert nieuwe formule ‘Work hard, play hard’!

Koezio lanceert nieuwe formule ‘Work hard, play hard’!

01 juli 2019

Koezio lanceerde onlangs een nieuwe formule ‘Work hard, play hard’ voor bedrijven waarbij de formule ‘Enjoy my team’ wordt gecombineerd met een vergadering of presentatie in één van de meeting rooms.

De vergaderzalen zijn uitgerust met projector, blackboard, koffie-machine en koelkast met frisdranken. Opstelling van tafels en stoelen naar wens. Binnen de formule ‘Work hard, play hard’ is er gebruik van de vergaderzaal voor een halve dag, capaciteit 10-140 personen.

En na het werkgedeelte komt dan de fun met de bekende Koezio missie! Koezio zorgt voor het inschrijven van jullie teams op voorhand en ontvangst op het park met logo bedrijf op de schermen. Erna volgt een briefing met nadruk op de Koezio waarden en ontwikkeling van de groepscohesie binnen je team. Dan is er de spannende Koezio Special Agent missie doorheen 4 districten, waarna je bedrijf een debriefing krijgt met gedetailleerde score voor iedereen als special agent, maar nog belangrijker als groep. Het beste team krijgt een trofee mee naar huis als aandenken plus er is ook een groepsfoto. De kortere formule is met aperitiefhapje en drankje en voor wie wat langer wil blijven tafelen is er ook een uitgebreide maaltijd.