Vaste & tijdelijke locaties

May 2, 2024, 19:42
Kleurrijk event in de Wild Gallery

Kleurrijk event in de Wild Gallery

01 oktober 2015

Evenementenbureau Lapin Quotidien koos onlangs opnieuw voor de Wild Gallery om er deze keer een wel heel kleurrijke avond te organiseren. De eventlocatie mocht immers Yves Rocher, een grote naam in de wereld van de cosmetica, ontvangen voor een avond rond 'Beauty Trends'.

Lapin Quotidien is een eventbureau met een ietwat rebels karakter, dat tegelijkertijd creatief en elegant is. Het evenementenkantoor bestaat sinds vier jaar en mocht al tal van events organiseren.

Tijdens deze avond, die als thema 'een explosie van kleuren' meekreeg, konden talrijke bloggers, blogsters, artiesten en designers twee nieuwe collecties van Yves Rocher ontdekken.

De gasten kregen de kans om in de zaal van de Wild Gallery een brede waaier aan lekkere hapjes te proeven. De ontvangsruimte werd gedecoreerd met snoepjes en lolly's die perfect konden worden gebruikt om de meest kleurrijke foto's te nemen. De genodigden mochten niet alleen deelnemen aan workshops maquillage, maar kregen ook uitgebreid de gelegenheid om zelf de producten van de twee nieuwe reeksen van Yves Rocher uit te testen.

Tijdens de avond werd de ambiance verzekerd door Amélie Lens en Monsieur Moustache die op het ritme van electro en house muziek de genodigden aan het dansen kregen rond twee cocktailbars.

De avond groeide opnieuw uit tot een geslaagde samenwerking tussen Lapin Quotidien en de Wild Gallery die dankzij hun flexibiliteit en rebelse kantje in combinatie met de verschillende mogelijkheden van de zaal ook dit evenement tot een echt succes lieten uitgroeien.

Wild Gallery
Gerijstraat 11,
1190 Brussel
Tel/Fax: +32 (0)2 344 41 55
Nathalie Kockaerts: Tel: +32 (0) 486 43 43 33
info@wildgallery.be
www.wildgallery.be

Lapin Quotidien
Hazegrasstraat 20A,
8300 Knokke
Laurent Lootens
Tel: +32 486 43 43 48
info@lapinquotidien.com
www.lapinquotidien.be

Meer van Wild Gallery :