Vaste & tijdelijke locaties

May 24, 2019, 14:51
Sfeervol nagenieten in Middeleeuwse Crypte

Sfeervol nagenieten in Middeleeuwse Crypte

04 oktober 2018

Sluit je ogen en stel dit voor: een exclusief en geprivatiseerd diner in een unieke Middeleeuwse Crypte. Dit alles in het hartje van Gent… het is mogelijk!

Een Crypte vind je meestal terug in kerken, kathedralen of andere historische gebouwen, maar deze Crypte niet. De “Il Trovatore” is dé unieke eventlocatie verschuild achter de mooie 15de eeuwse gevel van het viersterrenhotel NH Gent Belfort. Deze ruimte is een mooi aandenken aan de belangrijke rol die Gent speelde als handelsstad gedurende vele generaties. Eeuwenlang was deze stad de belangrijkste voor de productie van laken (gemaakt van wol), linnen (gemaakt van Vlas) en katoen.

Wil je jouw team, klanten of internationale collega`s verrassen tijdens een leuk eindejaarsevent? Of combineer je graag jouw volgende meeting met een sfeervolle afterworkdrink om een succesvol jaar af te sluiten? Scoren zal je zeker met deze karaktervolle ruimte in het midden van een bruisende stad die barst van de gezellige winterse activiteiten!

Combineer jouw volgend kerst – of nieuwjaarsevent met een bezoek aan de diverse musea van Gent, of ontdek de vele activiteiten georganiseerd tijdens de Gentse Winterfeesten.

De Il Trovatore kan tot 120 personen verwelkomen voor een leuke cocktail en tot 90 personen voor een feestelijk diner.

Benieuwd naar onze beschikbaarheid?

Meer info op https://www.nh-hotels.com/social-events/christmas
Of vraag vrijblijvend een offerte aan via nhmeetingsales.be@nh-hotels.com of via 0032 231 33 20 0

Meer van NH Gent Belfort :