Vaste & tijdelijke locaties

Jun 25, 2019, 20:08
Digitale wereld maakt NH Gent Belfort nu nog comfortabeler voor de gasten

Digitale wereld maakt NH Gent Belfort nu nog comfortabeler voor de gasten

10 december 2018

Met de introductie van FASTPASS biedt NH Hotel Group drie nieuwe services die de gasten toelaten volop controle te hebben over hun verblijf. “FASTPASS introduceert een totaal nieuwe vorm van reizen die prioriteit geeft aan de ervaring en voorkeuren van de gast”.

“Via de gratis NH app heeft de gast snel en vlot toegang tot drie nieuwe digitale services: ‘Online Check-in’, ‘Choose Your Room’ en ‘Online Check-out’. Het doel van FASTPASS is het de gast nog comfortabler  te maken bij een verblijf in dit hotel. Via de app kun je online in- en uitchecken en kan je jouw favoriete kamer kiezen. Choose Your Room houdt immers rekening met het gewenste uitzicht, het type bed, voorkeur bad of douche, enz. De gasten kunnen eigenhandig een specifieke kamer selecteren nog voordat ze in het hotel aankomen. Aan de receptie vermijden we lange wachtrijen en genieten de gasten van een zorgeloze aankomst. Zij hoeven enkel hun sleutel op te pikken aan de nieuwe  Priority Desk. Opgelet: wij zijn en blijven een viersterrenhotel dat er alles aan doet om onze viersterrenservice dag na dag waar te maken. Onze 24-uren-service in het hotel is en blijft gegarandeerd. Meer zelfs: dankzij de digitale tools kunnen we nog meer tijd vrijmaken om onze gasten te helpen bij specifieke wensen of vragen.”

Niet alleen kan je inchecken en jouw kamer kiezen via de app, de gasten kunnen voortaan ook comfortabel en snel vertrekken met de Online Check-out. “Zelfs de factuur kan men vanuit de kamer betalen. Door gebruik te maken van de Online Check-out service, wordt het verlaten van het hotel sneller.”

FASTPASS is overigens maar één van de digitale tools die NH Hotel Group ter beschikking stelt. “Naast de app zijn er ook de handige online booking tools voor zowel particulieren als bedrijven. Voor groepen, congressen, meetings, enz. is er een ‘online event tool’ waar de klant een gepersonaliseerde pagina verkrijgt voor een bepaald evenement.”  

https://www.nh-hotels.nl/hotel/nh-gent-belfort
Meer info? Bekijk alvast onderstaande video:

Meer van NH Gent Belfort :