Vaste & tijdelijke locaties

Jun 25, 2019, 20:04
NH Gent Belfort, een andere lichtinval!

NH Gent Belfort, een andere lichtinval!

02 februari 2018

Heb jij ook af en toe zin in iets nieuws? Zo dacht ook het “Lichtfestival”! Voor het eerst is NH Gent Belfort fiere partner van het Lichtfestival 2018. Als grootste congreshotel van Gent, steunen we  graag deze mooie initiatieven.

Zo bieden wij steun bij evenementen als Gent Smaakt en ook de jaarlijkse traditie “onze Duveldelta bar”, tijdens de Gentse Feesten. Ondertussen een vaste waarde voor Gent!

Met 174 kamers en 10 ruime congreszalen, kan NH Gent Belfort, kleine tot middelgrote congressen verwelkomen. Dankzij de centrale ligging is dit hotel de ideale uitvalsbasis om tijdens uw zakelijk verblijf een bezoek aan Gent te koppelen. Deze gasten, met zeer drukke agenda`s, kunnen dit pluspunt ten sterkste waarderen.

Tijdens deze evenementen bieden wij onze gasten steeds een totaalbeleving. Niet enkel dankzij onze centrale ligging, maar ook mede dankzij de creativiteit van ons team. Tijdens het Lichtfestival konden onze gasten zo bijvoorbeeld genieten van een lekkere glühwein of  chocoretto en werd naar aanleiding van de huidige Tournée Mineral ook onze mocktailkaart uitgebreid.

Ook culinair gaat onze Chef-kok Benaissa Stroobandt steeds op zoek naar speciale pop-up concepten tijdens de Gentse Feesten. Bovendien maakt hij zelfs vers wafelbeslag voor de zoetebekken onder ons aan het ontbijt!

NH Hotel Group is een innovatieve keten en vaak voorloper op vlak van technologie binnen de hotellerie. De groep was zo de eerste om de hologram, 3D projecties, te introduceren in Europa. De bekende moodrooms van ons Spaans hotel NH Collection Madrid Eurobuilding (4*) beamen dit.

Het is een plezier om een hotel te managen in een stad als Gent, aldus Jurgen Doise, Directeur van NH Gent Belfort. Er is een nauwe samenwerking met de Stad Gent en ook Gentcongres doet zeer veel voor zijn lokale hoteliers. Het is dan ook ons genoegen om, als hotel ons steentje bij te dragen tijdens een Internationaal evenement zoals het Lichtfestival 2018.

www.nh-hotels.com/hotel/nh-gent-belfort

Meer van NH Gent Belfort :