Vaste & tijdelijke locaties

Apr 20, 2024, 12:08
Het lichtfestival CHINA LIGHT in ZOO Antwerpen

Het lichtfestival CHINA LIGHT in ZOO Antwerpen

13 oktober 2017

Dompel uw genodigden onder in de warme sfeer van het lichtfestival CHINA LIGHT in ZOO Antwerpen! China Light ZOO is een unieke, onvergetelijke belevenis. Dit beroemde Chinese festival reist de hele wereld rond. Van 1 december tot 14 januari strijken de lichtkunstenaars uit Zigong neer in ZOO Antwerpen om u en uw gasten te betoveren.

Een avond China Light ZOO is een prachtig eindejaarsgeschenk voor uw medewerkers, uw klanten en andere zakenrelaties.

U en uw gezelschap genieten een hele avond van magische muziek, acrobatie en een receptie of 3-gangen-menu (of andere cateringformule naar keuze). Temidden van honderden kleurrijke lichtsculpturen van bloemen en dieren. Dat allemaal in de mooiste ZOO die u na sluitingstijd kunt zien. Dit is een geschenk voor uw zakenrelaties of medewerkers dat ze zich nog vele jaren herinneren. Een geschenk dat hun band met uw bedrijf nog sterker en hechter maakt.

Betover uw gasten en vier uw eindejaarsfeest of nieuwjaarsreceptie in de sfeer van het bijzondere lichtfestival China Light ZOO. Er is een formule voor elk budget, zowel met een klein gezelschap als met een grote groep.

Contacteer het salesteam op 03/224 89 36 of mail naar VIP@kmda.org

Maak van de overgang van 2017 naar 2018 iets bijzonders voor uw medewerkers en uw klanten.

www.ZOOantwerpen.be

Meer van Zoo Antwerpen :

Zoo Antwerpen