Vaste & tijdelijke locaties

Apr 20, 2024, 1:01
China Light ZOO is terug in het land!

China Light ZOO is terug in het land!

18 december 2016

Vanaf 3 december tot 15 januari toveren Chinese kunstenaars ZOO Antwerpen opnieuw om tot het sprookjesachtige China Light ZOO. Verspreid door ZOO Antwerpen vind je tal van Chinese lichtobjecten. Mythische draken, sierlijke vogels, dieren geïnspireerd op die in de ZOO, bloemen, lantaarns, pagodes,… allemaal lichten ze na zonsondergang op en brengen ze de ZOO in een betoverende ban.

Beleef een onvergetelijke avond tussen honderden reusachtige lichtobjecten in de vorm van kleurrijke dieren en bloemen die verspreid staan in de ZOO. Een betoverend lichtspektakel! Dit unieke Chinese festival reist de hele wereld rond en keert na het overweldigende succes van 2014 terug naar ZOO Antwerpen om ons te betoveren met een volledig nieuwe China Light ZOO. 

NIEUW! Bezoek China Light ZOO wanneer het je best past!

Vroege vogel? Start je bezoek aan China Light ZOO tussen 18u en 20u.

Kom je liever later op de avond, dan kan je tussen 19u30 en uiterlijk 21u30 je bezoek aanvangen.

Herbeleef China Light ZOO 2014

China Light ZOO was een overweldigend succes! Meer dan 100.000 bezoekers genoten van het fascinerend lichtspektakel. Wandelend tussen honderden magische lichtobjecten van dieren en bloemen waande je je in het mysterieuze China.

Tientallen kunstenaars maakten feeërieke bloemen, dieren en andere lichtobjecten. De kleine figuren werden in China gemaakt en zijn per container naar Antwerpen verscheept. De grote sculpturen werden hier ter plaatse vervaardigd en al dan niet met behulp van kranen gemonteerd.

www.zooantwerpen.be

Meer van Zoo Antwerpen :

Zoo Antwerpen