Vaste & tijdelijke locaties

Apr 23, 2024, 13:05
Lyreco organiseert eerste Belgische beurs in Wild Gallery

Lyreco organiseert eerste Belgische beurs in Wild Gallery

22 januari 2016

Na een doorslaand succes in Luxemburg trok de beurs van Lyreco, de bekende leverancier van bureau-artikelen, naar Brussel, meer bepaald naar de Wild Gallery. Het kleurrijke gebeuren vond plaats in een regie van VO Event.

Het doel van de beurs van Lyreco in de Wild Gallery was het uitnodigen van enerzijds de leveranciers om hun producten te presenteren en anderzijds de klanten en aankoopmanagers om die producten te ontdekken.

Lyreco koos voor de Wild Gallery omwille van de vele mogelijkheden van de grote en flexibele ruimtes die zich uitstekend lenen voor tentoonstellingen en beurzen.

De beurs werd opgedeeld in verschillende zones volgens de hoofdstukken van de Lyreco catalogus, een ingenieus idee dat bedacht werd door VO Event.

Het parcours doorheen de ruimte volgde een opgelegde routing die werd aangeduid met sluiers in witte tule die perfect harmonieerden met de witte doeken waarmee de verschillende zalen van de Wild Gallery werden aangekleed.

Elk onderdeel van de beurs kreeg een eigen kleur aangemeten dat van bij de ingangsboog werd aangeduid via zelfklevende strips op de vloer en via LEDS op de muren, waardoor de zalen meteen in een kleurrijke sfeer baadden. Dit alles werd ook nog eens onderbroken met levendige doeken, versierd met Lyreco producten.

Lyreco

www.lyreco.com

Wild Gallery

Gerijstraat 11

1190 Brussel

www.wildgallery.be

+32 486 43 43 33

Meer van Wild Gallery :