Event Agencies

Mar 29, 2024, 13:38
Whisk haalt een ervaren kracht binnen

Whisk haalt een ervaren kracht binnen

09 maart 2022

De eventsector is op dit moment aan een opmars bezig. De aanvragen stromen binnen en bij Whisk is men ervan overtuigd dat dit nog maar het begin is. Daarom werd het team recent versterkt met een ervaren kracht, Jelle Van Ransbeeck.

Om klaar te staan voor de klanten en om de service te kunnen blijven garanderen, kan Whisk niet blijven stilstaan. Daarom haalde het agentschap met Jelle Van Ransbeeck een ervaren rot in huis. Sinds midden februari is hij het team komen versterken. De persoonlijke aanpak waar Whisk zo hard voor staat, is ook bij Jelle een heel belangrijk gegeven.

Jelle Van Ransbeeck – meteen al de tweede Jelle binnen het team van Whisk - is een creatieve do-it-all met een passie voor events, marketing en social media. Gedurende meer dan 15 jaar deed hij ervaring op, en dit langs de kant van een agency, de klant én de leverancier. Hij kent de eventsector dus als zijn broekzak. Zijn vrije tijd spendeert hij vooral met zijn vrouw en twee kinderen. Hij houdt van verre reizen en van gezelschapspelletjes. En uiteraard ook van een goede film en lekker eten.

Momenteel staan er nog een aantal vacatures open. Hou dus zeker de socials van Whisk in de gaten!

#wearewhisk #letswhisktogether

Meer van Whisk :