Event Agencies

Jan 27, 2023, 11:38
Een warme oproep van Sylvester

Een warme oproep van Sylvester

19 maart 2020

De afgelopen dagen verspreidde zich een bijzondere oproep via sociale media om op vrijdag 20 maart om 12 uur ’s middags een wit laken uit te hangen en te applaudisseren vanuit ramen, deuren en vanop balkons. Dit om zorgverleners, vrijwilligers en iedereen die ons door deze moeilijke corona-tijden helpt, een hart onder de riem te steken. Een mooi initiatief en een lichtpunt in donkere tijden. Daarom trok productiehuis Sylvester een hele reeks BV’s aan de mouw om deze actie te steunen onder de hashtag #mercivanuitmijnkot.  

Een hartverwarmend groot aantal BV's maakte een video met de oproep om mee te doen met de actie van vrijdag. Dat resulteerde in 2 oproepvideo’s met heel uiteenlopende bekende gezichten die via sociale media verspreid worden. Een eerste video is nu online gelanceerd, een tweede versie met andere gezichten wordt morgen, donderdag 19/3 om 10u gelanceerd.

Onder andere Thomas Vanderveken, Dina Tersago, Otto-Jan Ham, Daan, Jan Verheyen, Veerle Baetens, Hans Bourlon, Evelien Bosmans, Vic De Wachter, Veronique Leysen, Wouter Torfs, Lien Van De Kelder, Wim Opbrouck en tientallen anderen sporen Vlaanderen aan om vrijdag een wit laken uit het raam te hangen en ’s middags om 12 uur luid te applaudisseren. Om “Merci” te zeggen, en “Hou moed”. 

Hoe meer mensen vrijdag meedoen, hoe meer de échte helden van onze tijd deze blijk van waardering zullen zien. 

Meer van Sylvester :