Event Agencies

Feb 25, 2020, 0:29
Twee video’s van Sylvester bekroond voor straffe corporate storytelling

Twee video’s van Sylvester bekroond voor straffe corporate storytelling

18 juni 2019

Het Belgian Corporate Video Festival bekroont elk jaar de meest spraakmakende short form contentvideo’s voor profit en non-profitklanten. Gelukkig liet men bij Sylvester recent gepersonaliseerde Sylvester-totebags maken, want het bedrijf mocht na de meest recente editie op 6 juni twee stevige awards mee naar huis nemen. Zowel in de categorie ‘sensibilisation’ als in de categorie ‘motivation’ viel Sylvester in de prijzen.

Communicatie is in deze digitale tijden continu in verandering, maar de basis blijft dezelfde: een goed verhaal vertellen. Dat deed Sylvester zowel voor Mamas for Africa, die vroegen om een online video te maken om hun organisatie meer bekendheid te geven, als voor IDEWE. Voor dit laatste merk organiseerde men een personeelsevent waarin deze grappige motivatievideo een centrale rol kreeg. Een project waar de twee projectpoten van Sylvester – events en video – mekaar dus absoluut versterkten.

Voor Mamas for Africa (MFA) werd een video gemaakt die erin slaagde zowel  te appelleren aan de solidariteit tussen vrouwen hier en elders ter wereld, als de schrijnende situatie van de Oost-Congolese meisjes en vrouwen te tonen. De video, met een mooie rol voor MFA-ambassadrice Dina Tersago, haalde uitgebreid de pers.

Sylvester evolueerde de afgelopen tijd van een traditioneel productiehuis en eventbureau naar een onestopshop voor vernieuwende, creatieve en beklijvende event- en videocommunicatie.

U kan beide video’s herbekijken op de socialmediakanalen of op de site van Sylvester.

www.sylvester.be

www.facebook.com/SylvesterProductions/

www.linkedin.com/company/sylvester-productions/    

Meer van Sylvester :