Event Agencies

Jul 13, 2020, 18:33
Events waarover gesproken wordt: zo pakt Sylvester het aan

Events waarover gesproken wordt: zo pakt Sylvester het aan

02 juli 2018

Je staat op het punt een evenement te organiseren, maar hoe hou je een zaal van 2.000 werknemers de hele tijd enthousiast bij de les? Of hoe verpak je thema’s zoals GDPR of IOT zó dat het publiek bij elk woord aan je lippen hangt? En hoe voorkom je dat gasten na de eerste stap binnen al denken: “Hoe kom ik hier zo snel mogelijk weer buiten”?

Het antwoord: met een creatief, wervend en zinderend event dat je gasten écht verrast. Het échte antwoord: met Sylvester, natuurlijk.

Alles went, behalve een event (door Sylvester)

Waarom zet je geen spetterende infotainmentshow op poten, volledig gedragen door je eigen medewerkers en gecoacht door Sylvester? Waarom geen zomerborrel in een botanische tuin – Hashtag Pinterest- en Instagramwaardig? Of wat dacht je van een absurde candid camera met een flinke portie bekende acteurs?

Nee, dat verzinnen we niet ter plaatse. Die concepten staan allemaal te blinken op ons palmares. Events zijn tenslotte pure beleving. En net daar maken we het verschil.

Fingerlickin’ great events

Dit jaar mochten we al aan de bak voor Telenet, Profel, Carglass, Stad Antwerpen, de Vlaamse Overheid, Ketnet en één.

In het najaar staan IDEWE, Cronos, Etion, de Nationale Loterij, VGC en Yuki op de planning met personeels-, klanten- en VIP-events om duimen en vingers bij af te likken – soms zelfs letterlijk. Ook voor de NAVO-top in juli kregen we zowaar een telefoontje.

En natuurlijk zijn Sinterklaas en Zwarte Piet dit jaar opnieuw van de partij. Als zij voet aan wal zetten en hun blijde intrede aanvatten, zal dat dankzij het organisatietalent van Sylvester zijn.

Yep, zó kan het dus ook.

Tijd om een event te organiseren dat zich meteen in het geheugen van je bezoekers draait – binnen budget én volgens jouw smaak? Eén mailtje, meer heb je niet nodig. Stuur het meteen naar:

Oh ja, onze nieuwe website al gezien? Neem gerust een kijkje op www.sylvester.be !

Meer van Sylvester :