Audiovisueel

Jul 13, 2020, 20:57
360°-storytelling: het werkt!

360°-storytelling: het werkt!

15 september 2017

Vertel je verhaal crossmediaal: dat is al jaren het speerpunt van Sylvester. Wij combineren beeld en beleving en delen jouw boodschap zo via meerdere kanalen, over de volle 360 graden. Zo blijft een verhaal beter hangen. En dat hebben onze klanten ook gemerkt.

Met onze nieuwste events, audiovisuals en tv-programma’s wisten we de verwachtingen van onze klanten steeds te overtreffen. We kregen heel sterke reviews en scores op social media en eventplatforms, waarin zij wijzen op onze flexibele, enthousiaste en professionele houding. Daar zijn we best trots op.

Om ook onze toekomstige events en tv-projecten tot een 360°-succes te maken, hebben we straffe nieuwe krachten aangetrokken: Jaana, Vince, Lien, Elke en Anne-Marie versterken ons team. Samen met hen zetten we dit najaar de schouders onder events als de Ringdagen, Nieuw Zeelands nationale herdenking in Ieper, het jubileum van het Wit-Gele Kruis en nog 18 events, waaronder voor Carglass, Materialise en Telenet. In de tussentijd draaien we veelbelovende bedrijfsfilms voor Euronav en Vandeputte Safety.

Over ons tv-werk moeten we iets geheimzinniger doen. Tipje van de sluier: we werken aan maar liefst zeven (!) tv-programma’s, die uiteraard niet alleen via tv, maar ook via social media en via events bekend zullen worden gemaakt. In 2018 ga je niet aan Sylvester kunnen ontkomen...

Wil je jouw verhaal ook verder verteld zien worden - en zo je fans en ambassadeurs zien toenemen? Laat het ons weten. Wij denken over de volle 360 graden met je mee!

Meer info?

Check: www.sylvesterproductions.be

of Facebook

Meer van Sylvester :