Audiovisueel

Jul 2, 2020, 17:03
Nieuwe website voor Sylvester

Nieuwe website voor Sylvester

19 september 2016

Een nieuw werkjaar, een nieuwe site! We gebruikten de afgelopen zomermaanden om www.sylvesterproductions.be in een nieuw kleedje te steken. Op onze opgefriste webstek vindt u een beknopt overzicht van onze meest recente projecten (events, audiovisuals en TV). We laten ook enkele klanten aan het woord. U kan er bovendien terecht voor nieuwtjes over Sylvester en u kan er ons team eens goed bekijken.

sylvester site

In combinatie met deze nieuwsbrieven en onze Twitter, YouTube, Facebook en LinkedIn krijgt u zo een totaalbeeld van de verhalen die we voor onze klanten vertellen én af en toe ook van de bijbehorende petite histoire. We hopen zo een goed beeld te geven van onze ervaring, referenties, expertise, troeven en bedrijfscultuur.

Afgelopen maand startten ook de opnames van Gina & Chantal, een nieuwe VTM-fictiereeks met Nathalie Meskens en Tine Embrechts. Die laatste speelt  de rijke, ietwat naïeve Gina: Nathalies poetsvrouw Chantal. Samen worden ze meegesleurd in een mysterie dat heel de villawijk in de ban houdt.

Daarnaast stonden we op de laatste maandag van augustus ook Etion bij in de organisatie van het Etion Forum 2016 rond het thema werknemersparticipatie, met de Deense managementdenker Lars Kolind als keynote speaker. Voor een frisse twist tussen de inhoudelijke programmaonderdelen zorgde goochelaar Nicolas Arnst, die – zoals het thema van de avond verplichtte – ook steeds op de participatie van het publiek rekende voor het realiseren van zijn straffe trucs. Het sfeerverslag kan u hier bekijken. Of op onze site, natuurlijk.

Copyright foto's 1 & 2: Johan Martens

www.sylvesterproductions.be

Meer van Sylvester :