Associaties

Sep 18, 2021, 22:41
Aan de slag met het Covid Safe Ticket

Aan de slag met het Covid Safe Ticket

11 augustus 2021

Op 5 augustus organiseerde de Event Confederation een webinar over het gebruik van het Covid Safe Ticket. Deze druk bijgewoonde online sessie is nu te herbekijken.

Het Covid Safe Ticket wordt een belangrijke tool bij de heropstart van de eventsector. Vanaf 13 augustus kunnen organisatoren het CST gebruiken om outdoor events te organiseren. Maar hoe gaat dit nu precies in zijn werk? Om de vele vragen van de sector te beantwoorden, bundelde Event Confederation alle nodige informatie in een online informatiesessie.    

Deze  webinar rond het Covid Safe Ticket was dan ook een schot in de roos. Zo’n 250 mensen uit de evenementensector volgden live deze sessies (één in NL, en één in FR). In een uur tijd werden ze uitgebreid geïnformeerd over het gebruik van het CST op evenementen (door Koen Magnus van het Coronacommissariaat), de technische kenmerken van het CST (door Gert De Gelder van Vlaanderen Digitaal) en de toepassing ervan, met een voorbeeld uit de praktijk (door Gilles De Bruyne van Modul’air in NL en Jean-Yves Laffineur van Esperanzah in FR). 

Via onderstaande links kan je de webinars opnieuw bekijken:
Nederlandstalig: https://event-confederation.be/webinars/webinar-covid-safe-ticket/
Franstalig: https://event-confederation.be/fr/webinaires/webinaires-covid-safe-ticket/

Meer van Event Confederation :