Vaste & tijdelijke locaties

Oct 4, 2022, 5:37
Kortrijk XPO lanceert Bedrijvencontactdagen in Brugge

Kortrijk XPO lanceert Bedrijvencontactdagen in Brugge

10 februari 2022

Op 26 & 27 oktober 2022 vindt, in samenwerking met Voka – Kamer van Koophandel West-Vlaanderen, de 1ste editie plaats van Bedrijvencontactdagen Brugge en dit in het gloednieuwe Beurs-, Meeting- en Congrescentrum BMCC.

Bedrijvencontactdagen Brugge komt er op vraag van bedrijven/exposanten van de 2-jaarlijkse editie van Bedrijvencontactdagen in Kortrijk en wordt opgebouwd op dezelfde succesvolle pijlers: het samenbrengen van ondernemers en bedrijven, het aanreiken van business opportuniteiten en het stimuleren van ondernemerschap.

Met het innovatieve ondernemerschap in (Noord) West-Vlaanderen, twee kusthavens, een internationale luchthaven en de bruisende bedrijvigheid in de regio, is een editie van Bedrijvencontactdagen in Brugge een logische keuze.

Lokaal en regionaal netwerken staat er centraal, een belangrijke troef in het zakendoen van vandaag. Door de snellere (digitale en technologische) evoluties en de steeds wijzigende markt is het voortdurend fysiek connecteren met bestaande en nieuwe partners een must. Een jaarlijkse editie van een netwerkbeurs in West-Vlaanderen biedt hier dan ook een antwoord op en zorgt ervoor dat de hele provincie jaarlijks op haar werken wordt bediend, in de even jaren in Brugge en de oneven jaren in Kortrijk.

Bedrijvencontactdagen Brugge richt zich tot CEO’s en managementfuncties binnen Sales, Marketing, Productie, Finance en HR uit zowel de industrie, dienstverlening, toerisme, transport, logistiek, bouw en retail. Op slechts 2 dagen tijd kunnen zowel exposanten als bezoekers het beste uit bestaande en nieuwe netwerken halen.

Naast het uitbreiden van netwerken wordt ook volop ingezet op kennis & inhoud met een uitgebreid randprogramma in de vorm van informatieve sessies en events, opgezet door Voka – Kamer van Koophandel West-Vlaanderen.

www.brugge.bedrijvencontactdagen.be

Meer van BMCC :