Vaste & tijdelijke locaties

Nov 29, 2020, 5:30
Lancering van een high-tech virtuele eventstudio “De Filatuur”

Lancering van een high-tech virtuele eventstudio “De Filatuur”

15 juli 2020

De Filatuur is een authentieke eventlocatie in de voormalige textielfabriek FFR, Filature et Filteries Réunies, gelegen tussen Brussel en Gent. Dit industrieel kader biedt de mogelijkheid om elk event tot in de puntjes te personaliseren.

Virtuele event studio

OFCORES 360° event solutions zorgt er samen met hun partners voor dat uw event tot leven komt in deze event studio. De uitzonderlijke combinatie van hightech, livestreamtechnologie, sfeerverlichting en een meeslepend geluidssysteem legt de lat hoog voor zowel virtuele als hybride events, waardoor uw event bij de beste van de sector zal horen.

Deze studio geeft u de kans om verschillende keynotesessies evenals paneldiscussies te combineren, en dat in combinatie met een ruime expositieruimte. Hierdoor wordt uw event een onvergetelijke beleving voor zowel sprekers als deelnemers. 

ofc2

Green key
Op dit podium kan er een keynote of interview plaatsvinden. Het groene scherm wordt digitaal vervangen door een gepersonaliseerde achtergrond. Standaard zijn er twee hoge stoelen en een hoge tafel voorzien.

ofc3

Interview corner
Deze gezellige zithoek is ideaal voor interviews of one-to-one gesprekken. Sprekers nemen plaats in comfortabele Chesterfield sofa’s. In de achterwand kunnen er andere items (boeken, producten, …) geplaatst worden ter vervanging van de planten.

Panel stage
Dit podium is uitermate geschikt om een panelgesprek te voeren. De sprekers nemen plaats in comfortabele sofa’s en door middel van verschillende camera’s worden ze mooi in beeld gebracht. Sprekers kunnen zelf de presentaties volgen op grote schermen die op ooghoogte worden geplaatst.

De standaard setting van dit podium omvat vier sofa’s en drie lage tafeltjes. Indien gewenst kan de achtergrond gepersonaliseerd of het meubilair aangepast worden.

Cosy corner
Op de gezellige mezzanine kunnen sprekers zich rustig voorbereiden voor hun panel of keynote, of een praatje slaan met de andere aanwezigen. Dit doen ze met een mooi uitzicht over de hele studio.

White room
De witte zaal van De Filatuur biedt een waaier aan extra mogelijkheden om uw virtueel of hybride event nog completer te maken.

  • Als expositieruimte kunnen nieuwe producten aan het publiek getoond worden of kunnen partners/sponsors zich voorstellen. Dit kan fysiek of door middel van een virtueel bezoek.
  • U wilt een beperkt aantal personen het event live laten volgen? Stoelen worden op veilige afstand van elkaar geplaatst en de deelnemers kunnen het event op schermen volgen. Catering kan eveneens voorzien worden om uw gasten extra te verwennen.

ofc4

Interesse in deze virtuele event studio? Contacteer ons of dowload de brochure voor meer informatie. Gedetailleerde prijslijst en bijkomende items zijn beschikbaar op aanvraag.

Partners:

ofc5

Meer van OFCORES :