Vaste & tijdelijke locaties

Jan 22, 2022, 10:11
5 inspirerende locaties met zicht op zee

5 inspirerende locaties met zicht op zee

10 februari 2020

Geef je meetings, teambuildings en familiedagen net dat tikkeltje meer. Een serieuze tikkel in dit geval. Oostende heeft enkele unieke locaties in petto en is ongetwijfeld het ideale decor om je team of klanten te verbluffen. We geven je alvast 5 toplocaties mee met zicht op zee. Inspiratie gegarandeerd!

Andromeda 

oost1
Dit viersterrenhotel met zicht op zee op enkele meters van Kursaal Oostende beschikt over 111 schitterende kamers, waarvan 53 met terras en zeezicht. Andromeda heeft heel wat ervaring op het gebied van meeting activiteiten en is hier dan ook perfect op afgestemd. Er zijn zes volledige vernieuwde vergaderzalen uitgerust om seminaries tot 150 personen te organiseren. Ook deze vergaderzalen bieden fenomenaal zeezicht.

Thermae Palace 

oost2
Het bekendste viersterrenhotel van Oostende is ongetwijfeld Thermae Palace. Een geklasseerd gebouw, ingericht in karakteristieke art-deco stijl, direct gelegen aan het strand, tegenover de Wellington Golf en renbaan. Het hotel telt 128 luxueus ingerichte kamers en 9 vergaderzalen, voor seminaries van 6 tot 450 personen.

Royal North Sea Yacht Club

oost3
RNSYC is een exclusieve locatie, gelegen in de jachthaven van Oostende. Het prachtige zicht over de haven en de zee en een sfeervol ingerichte vergaderzaal zijn absoluut de redenen om aan deze locatie te denken. Een ideale locatie voor een meeting tot 40 personen, ook een lunch met verse visproducten is een must.

Galerie BeauSite

oost4
Deze unieke locatie biedt frontaal zeezicht en ligt in het centrum van Oostende. Een plek waar authentieke art-decostijl gecombineerd is met moderne vormgeving. Deze ‘kunstloft’ leent zich uitstekend voor vergaderingen in een aparte setting. Aan de zes meter lange tafel op de eerste verdieping kunnen 50 personen plaatsnemen. In de art gallery op het gelijkvloers kunnen presentaties, productlanceringen, recepties en walking dinners tot 80 personen plaatsvinden.

Kurso

oost5

Verfrissende nieuwe zaak in Kursaal Oostende, met een eigen ingang langs de Zeedijk. Het uitnodigende moderne interieur zorgt voor een warme sfeer en de volledige zaal kan opgebouwd worden naar smaak. Combineer je de vergadering met een etentje, dan zit je hier zeker aan het goede adres.

Meer van Meet in Oostende :